emoji 📖 open book svg png

📖” kuptimi: libër i hapur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:📖 Kopje

  • 2.2+

    iOS 📖Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 📖Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 📖Kërkesat minimale të ekranit

📖Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një libër i hapur, ngjyra e kopertinës së librit të shfaqur në secilën platformë është e ndryshme dhe mbulesa kafe dhe faqeshënuesit e kuq shfaqen në platformën Google. Në përgjithësi do të thotë libra, dhe gjithashtu mund të nënkuptojë leximin, shkrimin, studimin, bërjen kërkimore, shkimin në shkollë dhe shkuarjen në bibliotekë.
Vërejtje 🤓 : Teksti i shfaqur në platformën Apple vjen nga linjat në reklamën Think Different English të bërë nga Apple në 1997: Këtu janë ata të çmendurit. Keqpërdorimet. Rebelët. Ngatërrestarët. Kunjat e rrumbullakët në vrimat katrore. Ata që i shohin gjërat ndryshe. Ata nuk janë të dhënë pas rregullave. Dhe ata nuk kanë respekt për status quo-në. Ju mund t'i citoni ato, të mos bini dakord me ta, t'i lartësoni ose t'i përçmoni. Për të vetmen gjë që nuk mund të bësh është t'i injorosh ato. Sepse ato i ndryshojnë gjërat. Ata e shtyjnë racën njerëzore përpara ... Kjo linjë u shpreh nga vetë Steve Jobs.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 📖 është libër i hapur, lidhet me hap, i hapur, libër, libër i hapur, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objektet" - "📒 Libri-paper".

📖Shembuj dhe Përdorim

🔸 Shkoj në bibliotekë çdo ditë dhe lexoj shumë libra referues 📖 gjatë shkrimit të tezës sime.
🔸 I love lexuar 📖.

📖Emoji Tabela / Tabela e Trendit

📖Tabela

📖Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-03-25 - 2023-03-12
Koha e azhurnimit: 2023-03-20 17:29:59 UTC
📖dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka rënë gradualisht dhe më pas është ulur.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

📖Informata Themelore

Emoji: 📖
Emer i shkurter: libër i hapur
Emri i Apple: Open Book
Codepoint: U+1F4D6 Kopje
Kod i shkurter: :book: Kopje
dhjetor: ALT+128214
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objektet
Nënkategoritë: 📒 Libri-paper
Keywords: hap | i hapur | libër | libër i hapur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📖Tema Relative

📖Kombinim dhe Zhargon

📖Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Sërbisht📖 отворена књига
Greqisht📖 ανοικτό βιβλίο
Kineze Tradicionale📖 打開來的書本
Kineze e thjeshtuar📖 打开的书本
Hungarisht📖 nyitott könyv
Koreane📖 펼쳐진 책
Hebraike📖 ספר פתוח
Spanjisht📖 libro abierto
Portugeze, Ndërkombëtare📖 livro aberto
Rumanisht📖 carte deschisă