emoji 📚 books svg png

📚” kuptimi: libra Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:📚 Kopje

  • 5.1+

    iOS 📚Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 📚Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 📚Kërkesat minimale të ekranit

📚Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një pirg librash me tre ose katër libra me ngjyra të ndryshme të grumbulluara. Në përgjithësi do të thotë libra, dhe gjithashtu mund të nënkuptojë leximin, studimin, shkuarjen në shkollë dhe bibliotekat.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 📚 është libra, lidhet me libër, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objektet" - "📒 Libri-paper".

📚 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 📚️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 📚︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).
Wikipedia: 📚 Libri
Libri është tërësia unitare, e ilustruar ose jo,e tekstit të botuar nën një titull në çfarëdo forme, që ka për objekt materializimin e një produkti mendor të një ose më shumë autorëve dhe që botohet një herë ose herë mbas here, në një vëllim ose në shumë vëllime.Zakonisht libri është një vepër shkencore, letrare, mësimore etj. me fletë të shtypura e të lidhura mes dy kapakëve së bashku në një vëllim dhe i cili del në shitje. Sipas definicionit të UNESCO logaritet si libër një botim i shtypur, i cili mund të blehet nga publiku, nuk del në formë periodike dhe ka së paku 49 faqe. Produkte të përafërta me Librin janë botime të shtypura. Në Kosovë këto produkte përfshihen: almanakë, vjetarë, katalogë,albume filatelie, albume për ngjyrosje, albume me figura për fëmijë, repertorë me informacione numerike, repertorë alfabetikë, broshura që shpjegojnë funksionimin e aparateve me të cilat janë të lidhura, partitura të thjeshta që përhapin tekstin dhe muzikën e një kënge, fletore muzike për detyra, si dhe botime të tjera të ngjashme siç janë librat me disqe, shirita magnetikë, kaseta, filma ose diapozitivë, me kushtin e dyfishtë: a) që këto të përbëjnë një tërësi dhe elementet e tyre të mos jenë objekt e një shitjeje të veçantë dhe b) që mbështetja dëgjimore-pamore të jetë plotësuese e librit, dhe jo e kundërta, konsiderohen si libra. 🔗 Libri
🌐: كتاب, Kitab, Книга, বই, Knjiga, Kniha, Bog, Buch, Βιβλίο, Book, Libro, Raamat, کتاب, Kirja, Livre (document), ספר, पुस्तक, Knjiga, Könyv, Buku, Libro, , წიგნი, Кітап, , Knyga, Grāmata, Buku, စာအုပ်, Boek (document), Bok, Książka, Livro, Carte, Книга, Kniha, Knjiga, Књига, Bok, หนังสือ, Kitap, Книга, Sách, 图书.

📚Shembuj dhe Përdorim

🔸 📚 Librat janë shkalla e përparimit njerëzor. —— Gorki
🔸 Leximi i librave të mirë 📚 ndihmon në përsosjen e të folurit.


🔸 📚 (1F4DA) + stil emoji (FE0F) = 📚️ (1F4DA FE0F)
🔸 📚 (1F4DA) + stili i tekstit (FE0E) = 📚︎ (1F4DA FE0E)

📚Emoji Tabela / Tabela e Trendit

📚Tabela

📚Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-10 - 2023-05-28
Koha e azhurnimit: 2023-06-04 17:30:53 UTC
📚dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2022-01, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

📚Informata Themelore

Emoji: 📚
Emer i shkurter: libra
Emri i Apple: Books
Codepoint: U+1F4DA Kopje
Kod i shkurter: :books: Kopje
dhjetor: ALT+128218
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objektet
Nënkategoritë: 📒 Libri-paper
Keywords: libër | libra

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📚Kombinim dhe Zhargon

📚Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Rusisht📚 книги
Turqisht📚 kitaplar
Kineze e thjeshtuar📚
Ukrahinase📚 книги
Polonisht📚 książki
Indoneziane📚 buku
Rumanisht📚 cărți
Çekisht📚 knihy
Kineze Tradicionale📚 書本
Vietnameze📚 sách