emoji 📞 telephone receiver svg png

📞” kuptimi: receptor telefoni Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:📞 Kopje

  • 5.1+

    iOS 📞Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 📞Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 📞Kërkesat minimale të ekranit

📞Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një marrës telefonik i zi me një altoparlant në fund afër veshit 👂 dhe një mikrofon në pjesën e poshtme, i cili është i pjerrët në një kënd 45 gradë. Marrësi i kuq i telefonit shfaqet në platformën Microsoft. Kjo ikonë tregon telefonit në ekranin e telefonit 📱 telefonit.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 📞 është receptor telefoni, lidhet me receptor, telefon, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objektet" - "📞 telefon".

📞Shembuj dhe Përdorim

🔸 Në fakt, Antonio Meucci ishte shpikësi i vërtetë i telefonit and , dhe Bell kërkoi një patentë për telefonin.
🔸 U përpoqa të telefonoja. Telefoni duhet të ketë qenë i fiksuar . 📞

📞Emoji Tabela / Tabela e Trendit

📞Tabela

📞Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-03 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-28 17:31:33 UTC
📞dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në 2020 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

📞Informata Themelore

Emoji: 📞
Emer i shkurter: receptor telefoni
Emri i Apple: Telephone Receiver
Codepoint: U+1F4DE Kopje
Kod i shkurter: :telephone_receiver: Kopje
dhjetor: ALT+128222
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objektet
Nënkategoritë: 📞 telefon
Keywords: receptor | receptor telefoni | telefon

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📞Kombinim dhe Zhargon

📞Më shumë gjuhë