emoji 📣 megaphone svg png

📣” kuptimi: megafon Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:📣 Kopje

  • 2.2+

    iOS 📣Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 📣Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 📣Kërkesat minimale të ekranit

📣Kuptimi dhe Përshkrimi

Një megafon letre ose plastik, i cili zakonisht përdoret për të përforcuar tingujt, si britmat dhe brohoritjet e njerëzve në fushë.
Edhe pse duket ndryshe nga 📢 (altoparlanti), ato përdoren në mënyra shumë të ngjashme, si për njoftime ashtu edhe për reklama promocionale. Emoji të ngjashme: 🔕🔔📢🔊🔉🔈🔇

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 📣 është megafon, lidhet me brohoritje, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objekte" - "📢 ".

📣Shembuj dhe Përdorim

🔸 News Lajm i madh: Franca fitoi Kupën e Botës 2018!
🔸 Unë mund ta rregulloj atë. Le të përdorim këtë kupë bosh si një drejtues 📣.

📣Emoji Tabela / Tabela e Trendit

📣Tabela

📣Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

📣Informata Themelore

Emoji: 📣
Emer i shkurter: megafon
Emri i Apple: Cheering Megaphone
Codepoint: U+1F4E3 Kopje
Kod i shkurter: :mega: Kopje
dhjetor: ALT+128227
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objekte
Nënkategoritë: 📢 Zë
Keywords: brohoritje | megafon

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📣Kombinim dhe Zhargon

📣Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Tajlandez📣 โทรโข่ง
Ukrahinase📣 мегафон
Finlandeze📣 megafoni
Kineze Tradicionale📣 擴音器
Polonisht📣 megafon
Turqisht📣 megafon
Koreane📣 메가폰
Çekisht📣 megafon
Vietnameze📣 loa phóng thanh
Frengjisht📣 porte-voix