emoji 📱 mobile phone svg png

📱” kuptimi: celular Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:📱 Kopje

  • 2.2+

    iOS 📱Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 📱Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 📱Kërkesat minimale të ekranit

📱Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një telefon celular. Në varësi të platformës, disa shfaqen si smartphone me ikona të aplikacionit dhe kohë. Në përgjithësi i referohet telefonave celularë, por mund të nënkuptojë gjithashtu pajisje mobile, bërjen e fotografive, dërgimin e mesazheve me tekst, bërjen e thirrjeve telefonike dhe pagimin me telefon celular. Ndonjëherë ajo mund të jetë përzier me 📲. Apple, Samsung dhe LG shfaqin markën e tyre të telefonave mobil.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 📱 është celular, lidhet me i lëvizshëm, telefon, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objekte" - "📞 Telefon".

📱Shembuj dhe Përdorim

🔸 Apple dhe Huawei, cilën markë të telefonit celular 📱 rekomandoni?
🔸 Unë kam një telefonin tim të punës dhe unë kam një telefon personal 📱.

📱Emoji Tabela / Tabela e Trendit

📱Tabela

📱Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-28 17:34:45 UTC
📱dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2020-10, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2021 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

📱Informata Themelore

Emoji: 📱
Emer i shkurter: celular
Emri i Apple: Mobile Phone
Codepoint: U+1F4F1 Kopje
Kod i shkurter: :iphone: Kopje
dhjetor: ALT+128241
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objekte
Nënkategoritë: 📞 Telefon
Keywords: celular | i lëvizshëm | telefon

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📱Kombinim dhe Zhargon

📱Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bengalisht📱 মোবাইল ফোন
Lituaniane📱 mobilusis telefonas
Koreane📱 휴대전화
Finlandeze📱 kännykkä
Ukrahinase📱 мобільний телефон
Kroate📱 mobilni telefon
Bullgarisht📱 мобилен телефон
Frengjisht📱 téléphone portable
Kineze e thjeshtuar📱 手机
Anglisht📱 mobile phone