emoji 📵 no mobile phones svg png

📵” kuptimi: ndalohen celularët Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:📵 Kopje

  • 5.1+

    iOS 📵Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 📵Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 📵Kërkesat minimale të ekranit

📵Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një kombinim i 🚫 simbol të ndaluar dhe telefoni celular 📱 në një rreth të zi . Ky emoji nënkupton ndalimin e përdorimit të telefonave celularë. Në platforma të ndryshme, sfondi i zi do të zëvendësohet me të bardhë.
Ne shpesh e përdorin këtë emoji në provime, bibliotekat apo intervista, dhe vendet ku ju duhet të jetë i qetë 🤫.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 📵 është ndalohen celularët, lidhet me celular, jo, ndalohen celularët, ndalohet, telefon, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "⚠️ paralajmërim".

📵Shembuj dhe Përdorim

🔸 Performanca jonë e dramës do të fillojë menjëherë. Gjatë performancës, ju lutemi të përmbaheni nga përdorimi i celularëve. Faleminderit për bashkëpunimin tuaj! 📵
🔸 Rob, ju e dini rregullat - nuk ka telefona mobil 📵 në studio.

📵Emoji Tabela / Tabela e Trendit

📵Tabela

📵Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

📵Informata Themelore

Emoji: 📵
Emer i shkurter: ndalohen celularët
Emri i Apple: No Mobile Phones
Codepoint: U+1F4F5 Kopje
Kod i shkurter: :no_mobile_phones: Kopje
dhjetor: ALT+128245
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ⚠️ paralajmërim
Keywords: celular | jo | ndalohen celularët | ndalohet | telefon

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📵Kombinim dhe Zhargon