emoji 🔄 counterclockwise arrows button svg png

🔄” kuptimi: butoni me shigjetat antiorare Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🔄 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🔄Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 🔄Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🔄Kërkesat minimale të ekranit

🔄Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një buton me shigjeta kundër akrepave të sahatit me dy shigjeta blu-gri të lidhura fund për fund. Në përgjithësi do të thotë cikël, rrotullim kundër akrepave të sahatit, të qenët i ngjashëm me shenjën e rrethrrotullimit në rregulloret e trafikut. Emoji të ngjashëm : 🔃 🚗

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🔄 është butoni me shigjetat antiorare, lidhet me antiorar, kundër drejtimit të orës, kundërorar, shigjetë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "↩️ shigjetë".

🔄Shembuj dhe Përdorim

🔸 Harta Emojiall shërben për të lundruar gjatë gjithë kohës 🧭: drive në rrethrrotullim 🔄, dalja nga kryqëzimin e dytë, ju lutemi të marrë korsi pari nga e majta ...
🔸 Nëse do të ishit mbi polin verior të Tokës duke parë poshtë, do të shihnit planetin tonë që rrotullohej në drejtim të akrepave të orës 🔄 , nga perëndimi në lindje.

🔄Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🔄Tabela

🔄Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🔄Informata Themelore

Emoji: 🔄
Emer i shkurter: butoni me shigjetat antiorare
Emri i Apple: Counter-Clockwise Arrows
Codepoint: U+1F504 Kopje
Kod i shkurter: :arrows_counterclockwise: Kopje
dhjetor: ALT+128260
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ↩️ shigjetë
Keywords: antiorar | butoni me shigjetat antiorare | kundër drejtimit të orës | kundërorar | shigjetë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🔄Tema Relative

🔄Kombinim dhe Zhargon