emoji 🔅 dim button svg png

🔅” kuptimi: butoni i zbehjes Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🔅 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🔅Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 🔅Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🔅Kërkesat minimale të ekranit

🔅Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një rreth i verdhë me tetë butona me ndriçim të ulët të shpërndarë në mënyrë të barabartë rreth tij. Mund të shfaqet në kompjuter 💻 , celular 📱 , çelës elektrik të kontrollit dhe në vende të tjera, duke treguar që shkëlqimi aktual mund të zbehet. Si kjo Emoji është e ngjashme me diellin 🌞, ajo është përdorur edhe për të përfaqësuar diellin. Përfaqëson drita, rrezet e diellit etj. Emoji të ngjashëm :

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🔅 është butoni i zbehjes, lidhet me e ulët, i ulët, ndriçimi, zbehje, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "⏏️ simboli".

🔅Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mund t'i zbehni dritat 🔅 ndërsa shikoni TV 📺 natën në mënyrë që të mos duket aq verbuese.
🔸 Karakteristikat përfshijnë një buton të përgjumjes the , aftësinë për të zbehur ekranin për përdorim në një tavolinë afër dhe efektet e zërit për kohën kur kalon koha.

🔅Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🔅Tabela

🔅Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🔅Informata Themelore

Emoji: 🔅
Emer i shkurter: butoni i zbehjes
Emri i Apple: Low Brightness Symbol
Codepoint: U+1F505 Kopje
Kod i shkurter: :low_brightness: Kopje
dhjetor: ALT+128261
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ⏏️ simboli
Keywords: butoni i zbehjes | e ulët | i ulët | ndriçimi | zbehje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🔅Tema Relative

🔅Kombinim dhe Zhargon

🔅Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Portugeze, Ndërkombëtare🔅 botão de diminuir brilho
Japonisht🔅 低輝度
Anglisht🔅 dim button
Spanjisht🔅 brillo bajo
Vietnameze🔅 nút mờ
Tajlandez🔅 แสงสว่างน้อย
Persiane🔅 دکمهٔ تار کردن صفحه
Turqisht🔅 düşük parlaklık
Polonisht🔅 przycisk małej jasności
Kineze Tradicionale🔅 低亮度