emoji 🔆 bright button svg png

🔆” kuptimi: butoni i ndriçimit Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🔆 Kopje

  • 5.1+

    iOS 🔆Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 🔆Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🔆Kërkesat minimale të ekranit

🔆Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një rreth i verdhë me tetë butona me shkëlqim të lartë të shpërndarë në mënyrë të barabartë rreth tij. Mund të shfaqet në kompjuterin 💻 , celularin 📱 , çelësin elektrik të kontrollit dhe vendet e tjera, duke treguar që shkëlqimi aktual mund të ndizet. Si kjo Emoji është e ngjashme me diellin 🌞, ajo është përdorur edhe për të përfaqësuar diellin. Përfaqëson drita, rrezet e diellit etj. Emoji të ngjashëm :

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🔆 është butoni i ndriçimit, lidhet me butoni i ndriçimit, i ndritshëm, ndriçim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "⏏️ simboli".

🔆Shembuj dhe Përdorim

🔸 Papa 👴 , nëse nuk mund ta shihni qartë, thjesht prekni këtë ikonë 🔆 për të ndezur dritën pak.
🔸 Ndoshta ju mund të lexoni nga pjesa e theksuar 🔆.

🔆Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🔆Tabela

🔆Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🔆Informata Themelore

Emoji: 🔆
Emer i shkurter: butoni i ndriçimit
Emri i Apple: High Brightness Symbol
Codepoint: U+1F506 Kopje
Kod i shkurter: :high_brightness: Kopje
dhjetor: ALT+128262
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ⏏️ simboli
Keywords: butoni i ndriçimit | i ndritshëm | ndriçim

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🔆Tema Relative

🔆Kombinim dhe Zhargon

🔆Më shumë gjuhë