funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Mendim

Version

🔒 (1F512)

🔒” kuptimi: kyç Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🔒 Kopje

 • 2.2+

  iOS 🔒Kërkesat minimale të ekranit

 • 4.3+

  Android 🔒Kërkesat minimale të ekranit

 • 8.0+

  Windows 🔒Kërkesat minimale të ekranit

📚Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një bravë e mbyllur prej ari. Në përgjithësi do të thotë një bllokim në jetën reale, dhe gjithashtu mund të nënkuptojë një çelës publik ose një çelës privat në industrinë e informacionit në Internet, që do të thotë mbyllje, siguri, privatësi dhe sekret. Mund të përfaqësojë gjithashtu softuer të sigurt dhe skedarë të koduar. Kjo ndonjëherë mund të jetë përzier me 🔐.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🔒 është kyç, lidhet me i mbyllur, kyç, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objektet" - "🔏 lock".

🔒 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🔒️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🔒︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🌈Shembuj dhe Përdorim

🔸 Bllokoni biçikletën tuaj që të mos vjedhë 🚲 🔒 .
🔸 Hej, Xheri Për disa arsye, unë jam mbyllur nga kompjuteri im .


🔸 🔒 (1F512) + stil emoji (FE0F) = 🔒️ (1F512 FE0F)
🔸 🔒 (1F512) + stili i tekstit (FE0E) = 🔒︎ (1F512 FE0E)

🙂Analiza e ndjenjave

Analiza e ndjenjave Prezantimi

Analiza e ndjenjës Emoji i referohet klasifikimit të shprehjes emocionale të një emoji. Kjo analizë është nga analiza gjuhësore dhe mësimi makinerik i mostrave publike jo më pak se 50 milion tweet, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka një rëndësi të lartë referimi akademike. Mirësevini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. Të drejtat e autorit © EmojiAll. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni


Si ta kryejmë analizën e ndjenjave në emoji? Ju mund të kontrolloni postimin tonë në blog këtu: Analiza e ndjenjës së Emoji


 • Portokalli: Negativ
 • E verdha: Neutrale
 • E gjelbër: Pozitive
 • Kursori gri: është niveli i besimit, një koncept statistikor.
  Ta themi thjesht, kursori më i afërt është majtas, emocioni i këtij emoji është më negativ. Përkundrazi, sa më afër kursorit është djathtas, aq më emocion pozitiv shprehet nga ky emoji. Dhe sa më i ngushtë është kursori, gjykimi i emocionit është më i saktë.
  Shihni shpjegimin më profesional: wikipedia .

📏Pozicioni dhe frekuenca

Pozicioni dhe frekuenca Prezantimi

Pozicioni dhe Frekuenca i referohen vendit ku një emoji shfaqet shpesh në cicërima dhe sa shpesh shfaqet në këto pozicione. Për shembull, duke analizuar [vendndodhjen dhe frekuencën] e, ne mund të dimë se të gjithëve u pëlqen të vendosin emoji 😂 në fund të fjalive. Ky përfundim është nga analiza gjuhësore dhe mësimi makinerik i mostrave publike jo më pak se 50 milion tweets, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka një rëndësi të lartë referimi akademike. Mirësevini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. Të drejtat e autorit © EmojiAll. Për përdorim komercial, ju lutemi Na Kontaktoni


 • Boshti X: pozicioni i këtij emoji të veçantë në tekstin e cicërimave.
 • Boshti Y: frekuenca e shfaqjes së këtij emoji të veçantë.

📊Tabela / Tabela e Trendit

🔒Tabela

🔒Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🔒 (1F512) Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës | emojiall.com 100 75 50 25 0 2017 2018 2019 2020 2021
Diapazoni i datës: 2016-10-16 - 2021-10-03
Koha e azhurnimit: 2021-10-12 17:56:38 UTC

📰Informata Themelore

Emoji: 🔒
Emer i shkurter: kyç
Emri i Apple: Closed Lock
Codepoint: U+1F512 Kopje
Kod i shkurter: :lock: Kopje
dhjetor: ALT+128274
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: ⌚ Objektet
Nënkategoritë: 🔏 lock
Keywords: i mbyllur | kyç

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

📖Tema Relative

🎨Kombinim dhe Zhargon

🌐Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Bosnjake🔒 katanac
Indoneziane🔒 gembok
Daneze🔒 lukket hængelås
Letonisht🔒 slēdzene
Çekisht🔒 zamknutý zámek
Persiane🔒 قفل
Portugeze, Ndërkombëtare🔒 cadeado
Hebraike🔒 מנעול
Sërbisht🔒 катанац
Bullgarisht🔒 катинар