emoji 🔝 TOP arrow svg png

🔝” kuptimi: shigjetë lart Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🔝 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🔝Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🔝Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🔝Kërkesat minimale të ekranit

🔝Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një shigjetë e zezë që ngrihet lart, me fjalën "UP" poshtë saj. Arrowshtë një shigjetë "UP". Në platformat Google dhe Microsoft, do të shfaqet një kornizë shtesë blu e poshtme. Ky emoji zakonisht tregon ngjitjen në majë ose ngritjen. Emoji të lidhura : 🔚

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🔝 është shigjetë lart, lidhet me kreu, lart, shigjetë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "↩️ shigjetë".

🔝Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ky Twitter është i mrekullueshëm, unë dua ta ... në faqen time!
🔸 Ajo e mori punën lartë 🔝.

🔝Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🔝Tabela

🔝Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-24
Koha e azhurnimit: 2023-09-28 17:41:11 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 🔝 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2017-12-24, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🔝Informata Themelore

Emoji: 🔝
Emer i shkurter: shigjetë lart
Emri i Apple: Top Arrow
Codepoint: U+1F51D Kopje
Kod i shkurter: :top: Kopje
dhjetor: ALT+128285
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ↩️ shigjetë
Keywords: kreu | lart | shigjetë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🔝Tema Relative

🔝Kombinim dhe Zhargon

🔝Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Polonisht🔝 strzałka z napisem TOP
Italisht🔝 freccia TOP
Bullgarisht🔝 стрелка с top
Çekisht🔝 šipka s nápisem TOP
Spanjisht🔝 flecha TOP
Kineze e thjeshtuar🔝 置顶
Hollandeze🔝 TOP-pijl
Anglisht🔝 TOP arrow
Sërbisht🔝 стрелица за врх
Rumanisht🔝 săgeată cu textul TOP