emoji 🔞 no one under eighteen svg png

🔞” kuptimi: ndalohet nën moshën tetëmbëdhjetë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🔞 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🔞Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🔞Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🔞Kërkesat minimale të ekranit

🔞Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një simbol i kuq i ndaluar me fjalën "18" mbi të, që do të thotë se diçka është e ndaluar të shikohet ose të përdoret nga njerëzit nën moshën 18 vjeç. Ky simbol quhet gjithashtu "Tetëmbëdhjetë ndalim".
Ky simbol është i zakonshëm në filma, shfaqje televizive, botime, lojëra dhe fusha të tjera. Meqenëse disa media mund të kenë një ndikim të dëmshëm në shëndetin fizik dhe mendor të të miturve dhe imitimi i tyre i verbër mund të jetë një kërcënim për shoqërinë, përmbajtjet pornografike, të dhunshme, të errëta dhe antisociale janë të ndaluara. Emoji të ngjashëm : 🈲 🎬 ⚠️

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🔞 është ndalohet nën moshën tetëmbëdhjetë, lidhet me 18, jo, kufizim moshe, ndalohet, ndalohet nën moshën tetëmbëdhjetë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "⚠️ Paralajmërim".

🔞Shembuj dhe Përdorim

🔸 Filmi 🎬 përmban përmbajtje përgjakshme dhe të dhunshme dhe është i ndaluar për të gjithë nën moshën 18 vjeç 🔞
🔸 Kur shoku juaj toksik ju dërgon një email dhe ju lë mesazhin duke thënë " 🔞 Ju e dini atë". Unë mendoj se do ta kuptoni se çfarë është.
🔸 Kjo pjesë tjetër mund të përmbajë disa gjuhë të rritur 🔞.

🔞Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🔞Tabela

🔞Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-20 17:42:09 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 🔞 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2017-12-24, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🔞Informata Themelore

Emoji: 🔞
Emer i shkurter: ndalohet nën moshën tetëmbëdhjetë
Emri i Apple: No One Under Eighteen
Codepoint: U+1F51E Kopje
Kod i shkurter: :underage: Kopje
dhjetor: ALT+128286
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ⚠️ Paralajmërim
Keywords: 18 | jo | kufizim moshe | ndalohet | ndalohet nën moshën tetëmbëdhjetë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🔞Tema Relative

🔞Kombinim dhe Zhargon