emoji 🕉 om svg png

🕉” kuptimi: om Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🕉 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🕉Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🕉Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🕉Kërkesat minimale të ekranit

🕉Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është Aum të hinduizmit 🇮🇳. Quhet gjithashtu AUM, duke simbolizuar universin dhe përjetësinë e mbështetur nga Hinduizmi. Hindu do të dekoroj shtëpinë e tyre me këtë simbol, duke shprehur dëshirën e tyre për një mjedis të sigurt dhe të shëndoshë të jetesës 🏠. Mund të përdoret për të shprehur Hinduizmin, fenë, yogën , ose një gjendje të caktuar të stabilitetit.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🕉 është om, lidhet me fe, hindu, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🛑 Simbole" - "☪️ Feja".

🕉 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🕉️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🕉︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🔸 🕉 (1F549) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

🕉 (1F549) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: 🕉️ (1F549 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

Wikipedia: 🕉 Om
Om ose Omkar-i (Auṃ, shkruar sipas Devanāgari ॐ ose ओम्, në Sanskritisht: प्रणव [anglisht. "to sound out loudly"], Auṃkāra ose Aumkāra) ओंकार), sipas filozofisë indiane, është materia që është krijuar nga tingulli, dhe OM-i është tingulli më i shenjtë, rrokja qe i parapriu universit dhe lindi perënditë. Piktograma përfaqeson trinitetin hindu, e shkuara, e tashmja dhe e ardhmja. 🔗 Om
🌐: أم (هندوسية), Om, Ом (мантра), ওঁ, Óm, Aum, Om, Ωμ (ιερή συλλαβή), Om, Om, Om (silp), ام (هندوئیسم), Om-tavu, Om̐, אום (מנטרה), , Aum, Om, Om (induismo), オーム (聖音), აუმი, 옴 (만트라), Om, Om, Om (mantra), Om, Mantra Om, Om, Ом (мантра), Óm, Aum, Aum, Aum, โอม, Om, Ом (мантра), Om, .

🕉Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë kam qenë i zënë kohët e fundit, le të bëjë disa yoga 🧘♀️ të ketë një çlodhur 🕉.
🔸 Nga ata që mbajnë zi tha se ajo donte të luten për familjen dhe të luten për paqe 🕉.


🔸 🕉 (1F549) + stil emoji (FE0F) = 🕉️ (1F549 FE0F)
🔸 🕉 (1F549) + stili i tekstit (FE0E) = 🕉︎ (1F549 FE0E)

🕉Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🕉Tabela

🕉Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-24
Koha e azhurnimit: 2023-09-28 17:44:38 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 🕉 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2017-12-24, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🕉Informata Themelore

Emoji: 🕉
Emer i shkurter: om
Codepoint: U+1F549 Kopje
dhjetor: ALT+128329
Versioni i unikodeve: 7.0 (2014-06-16)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🛑 Simbole
Nënkategoritë: ☪️ Feja
Keywords: fe | hindu | om

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🕉Tema Relative

🕉Kombinim dhe Zhargon

🕉Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Kazak🕉 ом белгісі
Tajlandez🕉 เครื่องหมายโอม
Sllovene🕉 om
Hebraike🕉 אום
Daneze🕉 om
Rusisht🕉 ом
Norvegjeze Bokmål🕉 om
Suedisht🕉 aum-tecken
Spanjisht🕉 om
Frengjisht🕉 om