emoji 🕊 dove svg png

🕊” kuptimi: pëllumb Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🕊 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🕊Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🕊Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🕊Kërkesat minimale të ekranit

🕊Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një pëllumb fluturues me një degë ulliri në gojë, është një simbol i famshëm i krishterë që lidhet me paqen.
🕊 në përgjithësi do të thotë pëllumba ose zogj, dhe gjithashtu përdoret zakonisht për të treguar paqen, harmoninë, pajtimin dhe pastërtinë. Emoji të ngjashme: 🌿🫒

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🕊 është pëllumb, lidhet me fluturoj, paqe, pëllumb, zog, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshë dhe Natyrë" - "🐓 Zog".

🔸 🕊 (1F54A) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

🕊 (1F54A) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: 🕊️ (1F54A FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

🕊 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🕊️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🕊︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).
Wikipedia: 🕊 Pëllumbi
Pëllumbi ose pëllumbat paraqesin grupin e familjes së shpendëve Columbidae dhe rendin Columbiformes, e cila përfshin rreth 42 gjini dhe 310 lloje. Prandaj fjala "columbine" i referohet pëllumbave. Ata kryesisht ushqehen me fara, fruta dhe bimë. Kjo familje e shpendëve shtrihet në mbarë botën, por më së shumti në rajonin e njohur si Indomalaya dhe Australazia. Pëllumbat janë grupi i shpendëve më të përhapur në botë. Fjala angleze Pigeon (Pëllumb) është një fjalë franceze me prejardhje nga gjuha latine pipio, që d.m.th. zogth, ndërsa fjala dove (pëllumb) është fjalë protogjermane e cila i referohet fluturimit të zogjve. 🔗 Pëllumbi
🌐: حماميات, Göyərçinlər, Гълъбови, কলাম্বিডি, Golubovi, Holubovití, Duer, Tauben, Περιστερίδες, Columbidae, Columbidae, Tuvilased, کبوتر, Kyyhkyt, Columbidae, יוניים, कबूतर, Golubovi, Galambfélék, Columbidae, Columbidae, ハト科, მტრედისებრნი, Кептерлілер, 비둘기, Karveliniai, Baložu dzimta, Columbidae, ခို, Duiven (vogels), Duer, Gołębiowate, Columbidae, Columbidae, Голубиные, Holubovité, Golobi, Голубови, Duvor, วงศ์นกพิราบและนกเขา, Güvercingiller, Голубові, Họ Bồ câu, 鸠鸽科.

🕊Shembuj dhe Përdorim

🔸 Shpresoj të keni një ditë të mrekullueshme. 🕊
🔸 Pëllumbi 🕊 është një simbol i paqes.


🔸 🕊 (1F54A) + stil emoji (FE0F) = 🕊️ (1F54A FE0F)
🔸 🕊 (1F54A) + stili i tekstit (FE0E) = 🕊︎ (1F54A FE0E)

🕊Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🕊Tabela

🕊Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-28 17:44:10 UTC
🕊dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2022-07, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🕊Informata Themelore

Emoji: 🕊
Emer i shkurter: pëllumb
Codepoint: U+1F54A Kopje
dhjetor: ALT+128330
Versioni i unikodeve: 7.0 (2014-06-16)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë
Nënkategoritë: 🐓 Zog
Keywords: fluturoj | paqe | pëllumb | zog

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🕊Tema Relative

🕊Kombinim dhe Zhargon

🕊Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Malajzisht🕊 burung merpati
Turqisht🕊 güvercin
Burmanisht🕊 ချိုးငှက်
Tajlandez🕊 นกพิราบขาว
Ukrahinase🕊 голуб
Çekisht🕊 holubice
Portugeze, Ndërkombëtare🕊 pomba branca
Lituaniane🕊 balandis
Azerbaixhani🕊 göyərçin
Sërbisht🕊 голубица