emoji 🕳 hole svg png

🕳” kuptimi: vrimë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🕳 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🕳Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🕳Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🕳Kërkesat minimale të ekranit

🕳Kuptimi dhe Përshkrimi

Një vrimë e zezë e rrumbullakët.
Ky emoji mund të përdoret për të treguar shumë lloje vrimash, të tilla si vrima lepuri

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🕳 është vrimë, lidhet me vrimë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "💋 Emocion".

🔸 🕳 (1F573) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

🕳 (1F573) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: 🕳️ (1F573 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

🕳 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🕳️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🕳︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

🕳Shembuj dhe Përdorim

🔸 Në orën 21 të 10 Prillit 2019, u lëshua fotoja e parë e vrimës së zezë të qenieve njerëzore, 55 milion vjet dritë larg nga toka, dhe masa është rreth 6.5 miliardë herë më shumë se ajo e diellit. 🕳 🌌


🔸 🕳 (1F573) + stil emoji (FE0F) = 🕳️ (1F573 FE0F)
🔸 🕳 (1F573) + stili i tekstit (FE0E) = 🕳︎ (1F573 FE0E)

🕳Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🕳Tabela

🕳Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🕳Informata Themelore

Emoji: 🕳
Emer i shkurter: vrimë
Codepoint: U+1F573 Kopje
dhjetor: ALT+128371
Versioni i unikodeve: 7.0 (2014-06-16)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 💋 Emocion
Keywords: vrimë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🕳Tema Relative

🕳Kombinim dhe Zhargon

🕳Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Portugeze, Ndërkombëtare🕳 buraco
Anglisht🕳 hole
Spanjisht🕳 agujero
Persiane🕳 چاله
Italisht🕳 buco
Hungarisht🕳 lyuk
Polonisht🕳 otwór
Vietnameze🕳 lỗ
Tajlandez🕳 หลุม
Rusisht🕳 дыра