emoji 🗣 speaking head svg png

🗣” kuptimi: kokë që flet Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🗣 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🗣Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🗣Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🗣Kërkesat minimale të ekranit

🗣Kuptimi dhe Përshkrimi

Një kokë nga e djathta, tre rreshta dalin që tregojnë se ai po flet. Mund të përdoret për t'iu referuar thashethemeve, thashethemeve, bërtitjeve, asaj që dëgjoni ose për çfarë flasin njerëzit, ose për t'iu referuar një personi që flet shumë. 💬.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🗣 është kokë që flet, lidhet me flas, fytyrë, kokë që flet, siluetë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👣 Simbol Figurativ".

🔸 🗣 (1F5E3) Nuk ka asnjë version Emoji të këtij karakteri Unicode, që do të thotë se në shumicën e telefonave celularë ose sistemeve kompjuterike, personazhi mund të shfaqet vetëm në stilin e karaktereve të zezë dhe të bardhë, por në disa platforma të mira të pajtueshmërisë, ai ende mund të shfaq stilin e figurës me ngjyra. Organizata Unicode ende nuk e rekomandon përdorimin e saj si një simbol universal emoji.

🗣 (1F5E3) - i pakualifikuar Emoji, Shiko gjithashtu: 🗣️ (1F5E3 FE0F) - plotësisht kualifikuar Emoji.

🗣 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 🗣️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 🗣︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).
Wikipedia: 🗣 Ligjërimi
Ligjërimi ose të folurit është kumtimi i informacioneve me anë të fjalëve të renditura sipas rregullave gramatikore të gjuhës së caktuar. Në raport me gjuhën të folurit është formë e realizimit të saj. Sipas pedagogut dhe psikologut Jean Piaget (1896 - 1980) dy llojet kryesore të të folurit janë: Të folurit e automatizuar, dhe Të folurit egocentrik. 🔗 Ligjërimi
🌐: حديث (تواصل), Nitq, Реч, Govor, Řeč, Sprechen, Ομιλία, Speech, Habla, Kõne, گفتار, Puhe, Parole, דיבור, बोलना, Govor, Beszéd, Wicara, 音声, მეტყველება, Сөйлеу, 말하기, Runa, Spraak, Tale, Mowa (językoznawstwo), Fala, Vorbire, Речь, Reč, Говор, Tal (språk), การพูด, Konuşma, Мовлення, 說話.

🗣Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mendoni dy herë para se të flisni. 🗣
🔸 Jo, dobësia ime më e madhe është të folurit në publik ...


🔸 🗣 (1F5E3) + stil emoji (FE0F) = 🗣️ (1F5E3 FE0F)
🔸 🗣 (1F5E3) + stili i tekstit (FE0E) = 🗣︎ (1F5E3 FE0E)

🗣Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🗣Tabela

🗣Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🗣Informata Themelore

Emoji: 🗣
Emer i shkurter: kokë që flet
Codepoint: U+1F5E3 Kopje
dhjetor: ALT+128483
Versioni i unikodeve: 7.0 (2014-06-16)
Versioni Emoji: Asnje
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👣 Simbol Figurativ
Keywords: flas | fytyrë | kokë që flet | siluetë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🗣Kombinim dhe Zhargon

🗣Më shumë gjuhë