emoji 😀 grinning face svg png

😀” kuptimi: fytyrë e zgërdheshur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😀 Kopje

  • 6.0+

    iOS 😀Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 😀Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😀Kërkesat minimale të ekranit

😀Kuptimi dhe Përshkrimi

Is Ky është një emoji me buzëqeshje. Dy sytë në fytyrë të verdhë janë 👀 si dy fasule të rrumbullakëta të vogla, dhe goja është 👄 grinning, duke zbuluar rresht sipërme të dhëmbëve 🦷. Ajo duket e ngjashme me këtë emoji 😃, por kjo është më pak emocionale. I referohet lumturisë, gëzimit dhe ngazëllimit. Ndonjëherë kjo do të thotë gjithashtu një buzëqeshje e përsosur. Emojis ngjashme: 😁 😺 😅.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😀 është fytyrë e zgërdheshur, lidhet me fytyrë, fytyrë e zgërdheshur, zgërdheshje, zgërdhihem, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "😄 Fytyrë e Qeshur".

😀Shembuj dhe Përdorim

🔸 Faleminderit. 😀
🔸 Mbase syzet e diellit nuk më përshtaten.
🔸 😀 Ata më bëjnë të dukem si një budalla.
🔸 Sulmuesi i lumtur = shefin lumtur 😀

😀Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😀Tabela

😀Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-21 17:07:59 UTC
😀dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2021 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😀Informata Themelore

Emoji: 😀
Emer i shkurter: fytyrë e zgërdheshur
Emri i Apple: Grinning Face
Codepoint: U+1F600 Kopje
Kod i shkurter: :grinning: Kopje
dhjetor: ALT+128512
Versioni i unikodeve: 6.1 (2012-01-31)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 😄 Fytyrë e Qeshur
Keywords: fytyrë | fytyrë e zgërdheshur | zgërdheshje | zgërdhihem

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😀Tema Relative

😀Kombinim dhe Zhargon

😀Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Kineze e thjeshtuar😀 嘿嘿
Anglisht😀 grinning face
Gjeorgjisht😀 დაკრეჭილი სახე
Burmanisht😀 ပြုံးဖြဲဖြဲ မျက်နှာ
Lituaniane😀 išsišiepęs veidas
Kineze Tradicionale😀 笑臉
Koreane😀 활짝 웃는 얼굴
Letonisht😀 smiekli
Sllovene😀 režeči obraz
Hungarisht😀 nevető arc