emoji 😁 beaming face with smiling eyes svg png

😁” kuptimi: fytyrë e zgërdheshur me sy të qeshur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😁 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😁Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😁Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😁Kërkesat minimale të ekranit

😁Kuptimi dhe Përshkrimi

Ka sy të lakuar dhe zbulon dhëmbët. Shprehjet e buzëqeshjes shprehin lumturi dhe përdoren gjithashtu për të shprehur pëlqimin ose kënaqësinë. Ndonjëherë përdoret për të përfaqësuar djallëzi. Ky emoji mund të ndryshojë në varësi të platformës që po përdorni. Emoji të lidhura : 😬 🤩 😸 🤠

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😁 është fytyrë e zgërdheshur me sy të qeshur, lidhet me fytyrë e zgërdheshur me sy të qeshur, sy, zgërdheshje, zgërdhihem, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😄 ballë qeshur".

😁Shembuj dhe Përdorim

🔸 Faleminderit për ndarjen këtë në historinë tuaj Instagram 😁 😁 😁

😁Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😁Tabela

😁Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-14
Koha e azhurnimit: 2023-05-21 17:07:43 UTC
😁dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😁Informata Themelore

Emoji: 😁
Emer i shkurter: fytyrë e zgërdheshur me sy të qeshur
Emri i Apple: Grinning Face With Smiling Eyes
Codepoint: U+1F601 Kopje
Kod i shkurter: :grin: Kopje
dhjetor: ALT+128513
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😄 ballë qeshur
Keywords: fytyrë e zgërdheshur me sy të qeshur | sy | zgërdheshje | zgërdhihem

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😁Tema Relative

😁Kombinim dhe Zhargon