emoji 😂 face with tears of joy svg png

😂” kuptimi: fytyrë me lot gëzimi Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😂 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😂Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 😂Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😂Kërkesat minimale të ekranit

😂Kuptimi dhe Përshkrimi

Me një buzëqeshje të madhe, duke ngritur vetullat dhe sytë e qeshur, ai qeshi shumë dhe derdhi lot. Njihet gjithashtu si emoji që qesh, fytyra LOL ose fytyra CWL. Kjo është një nga mënyrat më të njohura për të shprehur argëtim, gëzim të fortë dhe siklet. Ky lloj i buzëqeshjes është i ngjashëm me shumë fytyra me buzëqeshje, por me shtimin e rrudhave dhe lotëve, bën më shumë se një kuptim. Isshtë e ngjashme me 🤣 por ka kuptime të ndryshme.
⚠️ : Ky emoji u vlerësua si një nga dhjetë emoji më të njohur nga 2014 në 2018 dhe u emërua emoji i "Oxford Dictionary of 2015" i vitit.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😂 është fytyrë me lot gëzimi, lidhet me fytyrë, fytyrë me lot gëzimi, gëzim, lot, qesh, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😄 ballë qeshur".

😂Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë me të vërtetë po përpiqem shumë të mos qesh. Ata mendojnë se janë kaq të ashpër, por janë thjesht bukuroshe të lil. 😂 😂 😂

😂Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😂Tabela

😂Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-04-01 - 2023-03-19
Koha e azhurnimit: 2023-03-29 17:07:42 UTC
😂dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😂Informata Themelore

Emoji: 😂
Emer i shkurter: fytyrë me lot gëzimi
Emri i Apple: Face With Tears of Joy
Codepoint: U+1F602 Kopje
Kod i shkurter: :joy: Kopje
dhjetor: ALT+128514
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😄 ballë qeshur
Keywords: fytyrë | fytyrë me lot gëzimi | gëzim | lot | qesh

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😂Tema Relative

😂Kombinim dhe Zhargon

😂Më shumë gjuhë