emoji 😃 grinning face with big eyes svg png

😃” kuptimi: fytyrë e qeshur me gojën e hapur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😃 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😃Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😃Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😃Kërkesat minimale të ekranit

😃Kuptimi dhe Përshkrimi

Një nga emoji-t më të njohur, tregon një fytyrë me një buzëqeshje të madhe, të hapur, që tregon dhëmbë dhe sy të gjerë. Do të thotë lumturi, eksitim, pozitivitet, mirësi ose marrëveshje. Ne mund ta përdorim atë për të shprehur mbështetje për idetë e tjetrit dhe për të dhënë një përgjigje pozitive, por përdoret kryesisht për të shprehur lumturinë. Ky emoji mund të jetë një shprehje e mirë e entuziazmit për njëri-tjetrin, por edhe për raste me humor. Isshtë e ngjashme me këtë emoji 😀 por ato kanë disa ndryshime.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😃 është fytyrë e qeshur me gojën e hapur, lidhet me buzëqeshje, e hapur, fytyrë, fytyrë e qeshur me gojën e hapur, gojë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😄 ballë qeshur".

😃Shembuj dhe Përdorim

🔸 Zgjohu dhe buzëqesh 😃 je gjallë.

😃Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😃Tabela

😃Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 17:07:58 UTC
😃dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😃Informata Themelore

Emoji: 😃
Emer i shkurter: fytyrë e qeshur me gojën e hapur
Emri i Apple: Grinning Face With Open Mouth
Codepoint: U+1F603 Kopje
Kod i shkurter: :smiley: Kopje
dhjetor: ALT+128515
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😄 ballë qeshur
Keywords: buzëqeshje | e hapur | fytyrë | fytyrë e qeshur me gojën e hapur | gojë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😃Tema Relative

😃Kombinim dhe Zhargon