emoji 😄 grinning face with smiling eyes svg png

😄” kuptimi: fytyrë me gojë të hapur dhe sy të qeshur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😄 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😄Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😄Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😄Kërkesat minimale të ekranit

😄Kuptimi dhe Përshkrimi

Me gojë të hapur dhe sy të qeshur 👀 , kjo emoji do të thotë qesharake , e lumtur dhe e ngazëllyer. Ndonjëherë ky lloj emoji thjesht përdoret për të plotësuar tekstet tuaja pa i dhënë asaj një kuptim specifik. Isshtë e ngjashme me këtë emoji 😅 por ka një
pak ndryshim.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😄 është fytyrë me gojë të hapur dhe sy të qeshur, lidhet me buzëqeshje, e hapur, fytyrë, fytyrë e qeshur me gojën e hapur dhe sy të qeshur, fytyrë me gojë të hapur dhe sy të qeshur, gojë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😄 ballë qeshur".

😄Shembuj dhe Përdorim

🔸 Faleminderit shume! Me pelqejne shume dhuratat tuaja. 😄🎁

😄Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😄Tabela

😄Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 17:08:04 UTC
😄dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2021, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😄Informata Themelore

Emoji: 😄
Emer i shkurter: fytyrë me gojë të hapur dhe sy të qeshur
Emri i Apple: Grinning Face With Squinting Eyes
Codepoint: U+1F604 Kopje
Kod i shkurter: :smile: Kopje
dhjetor: ALT+128516
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😄 ballë qeshur
Keywords: buzëqeshje | e hapur | fytyrë | fytyrë e qeshur me gojën e hapur dhe sy të qeshur | fytyrë me gojë të hapur dhe sy të qeshur | gojë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😄Tema Relative

😄Kombinim dhe Zhargon