emoji 😅 grinning face with sweat svg png

😅” kuptimi: fytyrë e qeshur me djersë të ftohta Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😅 Kopje

  • 5.1+

    iOS 😅Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😅Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😅Kërkesat minimale të ekranit

😅Kuptimi dhe Përshkrimi

Një gojë të gjerë të hapur me një pikë të vetme të djersës në njërën anë të ballit paraqet tensionin ose siklet, por ajo mund të përdoret gjithashtu për të shprehur comfort.Related emojis: 😢 😥 💧 😓 😰 😂 😳

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😅 është fytyrë e qeshur me djersë të ftohta, lidhet me djersë, e ftohtë, e hapur, fytyrë e qeshur me djersë të ftohta, fytyrë e qeshur me gojën e hapur dhe djersë të ftohta, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😄 ballë qeshur".

😅Shembuj dhe Përdorim

🔸 Sinqerisht më shqetëson kur shoh njerëz që veshin rrëshqitje pa çorape. 😅

😅Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😅Tabela

😅Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-10 - 2023-05-28
Koha e azhurnimit: 2023-06-05 17:08:05 UTC
😅dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😅Informata Themelore

Emoji: 😅
Emer i shkurter: fytyrë e qeshur me djersë të ftohta
Emri i Apple: Grinning Face With Squinting Eyes and Sweat Drop
Codepoint: U+1F605 Kopje
Kod i shkurter: :sweat_smile: Kopje
dhjetor: ALT+128517
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😄 ballë qeshur
Keywords: djersë | e ftohtë | e hapur | fytyrë e qeshur me djersë të ftohta | fytyrë e qeshur me gojën e hapur dhe djersë të ftohta

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😅Tema Relative

😅Kombinim dhe Zhargon