emoji 😆 grinning squinting face svg png

😆” kuptimi: fytyrë e qeshur me sy të mbyllur fort Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😆 Kopje

  • 5.1+

    iOS 😆Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😆Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😆Kërkesat minimale të ekranit

😆Kuptimi dhe Përshkrimi

Një buzëqeshje e lumtur, me sy mbyllur fort dhe gojën hapur në një buzëqeshje të gjerë, që tregon ngazëllim ose një buzëqeshje qesharake; kjo emoji është një shprehje e lumtur, që do të thotë gëzim i fortë, e qeshur, surprizë ose eksitim. Shpesh përdoret për të dëgjuar lajme të mira, për të zbuluar një surprizë, për të treguar mbështetje entuziaste, ose për shkak të disa gjërave interesante. Alsoshtë gjithashtu një zëvendësim për emoji me tekst> _ <.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😆 është fytyrë e qeshur me sy të mbyllur fort, lidhet me e kënaqur, fytyrë e qeshur me gojën e hapur dhe sy të mbyllur fort, fytyrë e qeshur me sy të mbyllur fort, gojë, qesh, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "😄 Fytyrë e Qeshur".

😆Shembuj dhe Përdorim

🔸 Nuk mund të presim për të marrë në Londër 😆

😆Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😆Tabela

😆Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-21 17:08:34 UTC
😆dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në 2021 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😆Informata Themelore

Emoji: 😆
Emer i shkurter: fytyrë e qeshur me sy të mbyllur fort
Emri i Apple: Grinning Face With Tightly Closed Eyes
Codepoint: U+1F606 Kopje
Kod i shkurter: :laughing: Kopje
dhjetor: ALT+128518
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 😄 Fytyrë e Qeshur
Keywords: e kënaqur | fytyrë e qeshur me gojën e hapur dhe sy të mbyllur fort | fytyrë e qeshur me sy të mbyllur fort | gojë | qesh

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😆Kombinim dhe Zhargon