emoji 😇 smiling face with halo svg png

😇” kuptimi: fytyrë e qeshur me aureolë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😇 Kopje

  • 5.1+

    iOS 😇Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 😇Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😇Kërkesat minimale të ekranit

😇Kuptimi dhe Përshkrimi

Një aureolë në majë të fytyrës së qeshur, vetë halo tregon cilësitë e një engjëlli. Në përgjithësi përdoret për të shprehur dikë si i mirë, i bukur ose i pafajshëm si një engjëll. Në përdorim aktual, njerëzit do ta përdorin atë si një kuptim origjinal të parrezikshëm të një engjëlli dhe më shpesh përdorin kuptimin e tij negativ: duke bërë gabime dhe duke qenë keq dhe dinak. Ky kuptim i dyfishtë interesant mund të krijojë disa situata veçanërisht humoristike. Emoji të ngjashme: 👼 🙌 🙏 😌

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😇 është fytyrë e qeshur me aureolë, lidhet me aureolë, buzëqeshje, e pafajshme, engjëll, fytyrë e qeshur me aureolë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😄 ballë qeshur".

Wikipedia: 😇 Engjëlli
Engjelli ose meleqi, sipas shumë feve, është një qënie e mbinatyrshme. Në jahudizëm, krishterim dhe islam, engjëlli shfaqet si lajmëtar i Perëndisë. Engjëjt parqiten shpesh si qënie njerzore me flatra, si të zogjve. 🔗 Engjëlli
🌐: ملاك, Mələk, Ангел, দেব-দূত, Anđeo, Anděl, Engel, Engel, Άγγελος, Angel, Ángel, Ingel, فرشته, Enkeli, Ange, מלאך, देवदूत, Anđeo, Angyal, Malaikat, Angelo, 天使, ანგელოზი, 천사, Angelas, Eņģelis, Malaikat, Engel, Engel, Anioł, Anjo, Înger, Ангел, Anjel, Angel, Анђео, Ängel, ทูตสวรรค์, Melek, Ангел, Thiên sứ, 天使.

😇Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ajo luante pjesën e një engjëlli, të plotë me krahë dhe një aureolë. 😇
🔸 Oh, ju djema jeni engjëj ... për ta bërë këtë.

😇Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😇Tabela

😇Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-14
Koha e azhurnimit: 2023-05-21 17:08:17 UTC
😇dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😇Informata Themelore

Emoji: 😇
Emer i shkurter: fytyrë e qeshur me aureolë
Emri i Apple: Smiling Face With Halo
Codepoint: U+1F607 Kopje
Kod i shkurter: :innocent: Kopje
dhjetor: ALT+128519
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😄 ballë qeshur
Keywords: aureolë | buzëqeshje | e pafajshme | engjëll | fytyrë e qeshur me aureolë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😇Tema Relative

😇Kombinim dhe Zhargon