emoji 😉 winking face svg png

😉” kuptimi: fytyrë që shkel syrin Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😉 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😉Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😉Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😉Kërkesat minimale të ekranit

😉Kuptimi dhe Përshkrimi

Isshtë një nga shprehjet më të njohura, një fytyrë e lumtur që shkel syrin, ky emoji mund të shprehë humor dhe përdoret gjithashtu zakonisht në skena flirtimi. Emoji të ngjashëm : 😝 😜 😙 😏

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😉 është fytyrë që shkel syrin, lidhet me fytyrë, fytyrë që shkel syrin, shkel syrin, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😄 ballë qeshur".

😉Shembuj dhe Përdorim

🔸 Përshëndetje për të gjithë bukuritë këtu 😉.

😉Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😉Tabela

😉Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-03-25 - 2023-03-12
Koha e azhurnimit: 2023-03-21 17:08:26 UTC
😉dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në vitin 2020-03, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😉Informata Themelore

Emoji: 😉
Emer i shkurter: fytyrë që shkel syrin
Emri i Apple: Winking Face
Codepoint: U+1F609 Kopje
Kod i shkurter: :wink: Kopje
dhjetor: ALT+128521
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😄 ballë qeshur
Keywords: fytyrë | fytyrë që shkel syrin | shkel syrin

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😉Tema Relative

😉Kombinim dhe Zhargon

😉Më shumë gjuhë