emoji 😊 smiling face with smiling eyes svg png

😊” kuptimi: fytyrë e qeshur me sy të qeshur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😊 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😊Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 😊Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😊Kërkesat minimale të ekranit

😊Kuptimi dhe Përshkrimi

Shtë e ngjashme me një fytyrë buzëqeshje klasike me një faqe të kuqe, por ka sytë e lakuar. Moreshtë më thjesht duke treguar se jeni vërtet të lumtur ose pozitivitet, por edhe pak romantik. Isshtë e ngjashme me këtë emoji ☺️ dhe ka kuptime të ndryshme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😊 është fytyrë e qeshur me sy të qeshur, lidhet me buzëqeshje, fytyrë, fytyrë e qeshur me sy të qeshur, skuqem, sy, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😄 ballë qeshur".

😊Shembuj dhe Përdorim

🔸 Të bësh atë që unë mund të, ku unë jam me atë që kam 😊.

😊Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😊Tabela

😊Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 17:08:38 UTC
😊dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2020-05, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😊Informata Themelore

Emoji: 😊
Emer i shkurter: fytyrë e qeshur me sy të qeshur
Emri i Apple: Smiling Face With Squinting Eyes
Codepoint: U+1F60A Kopje
Kod i shkurter: :blush: Kopje
dhjetor: ALT+128522
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😄 ballë qeshur
Keywords: buzëqeshje | fytyrë | fytyrë e qeshur me sy të qeshur | skuqem | sy

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😊Tema Relative

😊Kombinim dhe Zhargon