emoji 😋 face savoring food svg png

😋” kuptimi: fytyrë duke shijuar ushqime të shijshme Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😋 Kopje

  • 5.1+

    iOS 😋Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😋Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😋Kërkesat minimale të ekranit

😋Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një emoji 'i shijshëm'. Vetullat e saj janë 👀 lakuar, qeshur, dhe fërkimit keq jashtë gjuhën e tij 👅. Në përgjithësi përdoret për të shprehur shijet tuaja të pushtuara nga ushqimi ose për të shprehur lumturi pa kuptim. ⚠️ Grimace ka kuptime të ndryshme në vende të ndryshme, por shumica e rajoneve kanë kuptime pozitive si të keq dhe të gjallë. Emoji të ngjashëm : 😛 🤪 😝 🥰 🤤

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😋 është fytyrë duke shijuar ushqime të shijshme, lidhet me buzëqeshje, fytyrë, fytyrë duke shijuar ushqime të shijshme, shijoj, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "😛 Fytyrë me Gjuhë".

😋Shembuj dhe Përdorim

🔸 Qumështi i bajames bën gjithçka më mirë 😋

😋Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😋Tabela

😋Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-21 17:09:03 UTC
😋dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në vitin 2020-04, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😋Informata Themelore

Emoji: 😋
Emer i shkurter: fytyrë duke shijuar ushqime të shijshme
Emri i Apple: Smiling Face Licking Lips
Codepoint: U+1F60B Kopje
Kod i shkurter: :yum: Kopje
dhjetor: ALT+128523
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 😛 Fytyrë me Gjuhë
Keywords: buzëqeshje | fytyrë | fytyrë duke shijuar ushqime të shijshme | shijoj

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😋Tema Relative

😋Kombinim dhe Zhargon