emoji 😌 relieved face svg png

😌” kuptimi: fytyrë e lehtësuar Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😌 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😌Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😌Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😌Kërkesat minimale të ekranit

😌Kuptimi dhe Përshkrimi

Një fytyrë me sy të mbyllur paqësisht dhe një buzëqeshje të butë. Mund të nënkuptojë të relaksuar, të lumtur, të lehtësuar, të ngushëlluar, të qetë, mirënjohës ose mirënjohës. Mund të përdoret për të shprehur gëzimin e qetësisë, lehtësimin nga gjendja e vështirë ose mirënjohjen për të tjerët. Ju lutem vini re se ajo është e lehtë për të ngatërruar me këtë emoji 😔.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😌 është fytyrë e lehtësuar, lidhet me e lehtësuar, fytyrë, fytyrë e lehtësuar, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😴 ballë përgjumur".

😌Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mendimi i tepërt do të shkatërrojë humorin tuaj. Merrni frymë dhe lëreni të shkojë. 😌
🔸 Unë jam me siguri lirohet të dini se 😌.

😌Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😌Tabela

😌Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-14
Koha e azhurnimit: 2023-05-21 17:08:45 UTC
😌dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😌Informata Themelore

Emoji: 😌
Emer i shkurter: fytyrë e lehtësuar
Emri i Apple: Relieved Face
Codepoint: U+1F60C Kopje
Kod i shkurter: :relieved: Kopje
dhjetor: ALT+128524
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😴 ballë përgjumur
Keywords: e lehtësuar | fytyrë | fytyrë e lehtësuar

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😌Tema Relative

😌Kombinim dhe Zhargon