emoji 😍 smiling face with heart-eyes svg png

😍” kuptimi: fytyrë e qeshur me sytë në formë zemre Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😍 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😍Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😍Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😍Kërkesat minimale të ekranit

😍Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo fytyrë e lumtur me zemra në vend të syve tregon dashuri, adhurim ose mirënjohje. Por gjithashtu përmban një atmosferë të fortë romantike. Isshtë emoji më i popullarizuar në temën e dashurisë. Emoji në lidhje : 😘 🥰 😘

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😍 është fytyrë e qeshur me sytë në formë zemre, lidhet me buzëqeshje, dashuri, fytyrë e qeshur me sytë në formë zemre, sy, zemër, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "😍 Fytyrë e Përkëdhelur".

😍Shembuj dhe Përdorim

🔸 Një natë kaq e mahnitshme për vajzat !! Nuk mund të kërkoja më mirë !!! 😍 😍 😍 ~
🔸 I love this website 😍 👉 https://www.emojiall.com/zh-hans/categories/J

😍Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😍Tabela

😍Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-21 17:09:15 UTC
😍dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2020-12, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😍Informata Themelore

Emoji: 😍
Emer i shkurter: fytyrë e qeshur me sytë në formë zemre
Emri i Apple: Smiling Face With Heart-Shaped Eyes
Codepoint: U+1F60D Kopje
Kod i shkurter: :heart_eyes: Kopje
dhjetor: ALT+128525
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 😍 Fytyrë e Përkëdhelur
Keywords: buzëqeshje | dashuri | fytyrë e qeshur me sytë në formë zemre | sy | zemër

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😍Kombinim dhe Zhargon