emoji 😎 smiling face with sunglasses svg png

😎” kuptimi: fytyrë e qeshur me syze dielli Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😎 Kopje

  • 5.1+

    iOS 😎Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😎Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😎Kërkesat minimale të ekranit

😎Kuptimi dhe Përshkrimi

Nje shprehje sigurt smiling me syze 🕶️. Mund të shprehë kuptimin e vetëbesimit, freskisë ose kënaqësisë, dhe gjithashtu mund të shprehë kuptimin e të qenit në plazh. Isshtë e ngjashme me këtë emoji, por ka kuptime të ndryshme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😎 është fytyrë e qeshur me syze dielli, lidhet me diell, fytyrë, fytyrë e qeshur me syze dielli, i ndritshëm, syze dielli, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😎 të përballet me-syze".

😎Shembuj dhe Përdorim

🔸 Driving në Brownsville pas punës 😎.
🔸 Parvati u kthye poshtë shkallë me ngjyra të ndezura me krenari 😎.

😎Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😎Tabela

😎Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-14
Koha e azhurnimit: 2023-05-21 17:08:56 UTC
😎dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😎Informata Themelore

Emoji: 😎
Emer i shkurter: fytyrë e qeshur me syze dielli
Emri i Apple: Smiling Face With Sunglasses
Codepoint: U+1F60E Kopje
Kod i shkurter: :sunglasses: Kopje
dhjetor: ALT+128526
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😎 të përballet me-syze
Keywords: diell | fytyrë | fytyrë e qeshur me syze dielli | i ndritshëm | syze dielli

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😎Kombinim dhe Zhargon