emoji 😐 neutral face svg png

😐” kuptimi: fytyrë neutrale Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😐 Kopje

  • 5.1+

    iOS 😐Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 😐Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😐Kërkesat minimale të ekranit

😐Kuptimi dhe Përshkrimi

Një fytyrë ka një gojë në vijë të drejtë dhe sy të hapur, duke mos treguar ndonjë shprehje të veçantë emocionale. Ka kuptime të ndryshme në raste të ndryshme. Herë përdoret për të shprehur një qëndrim të shurdhër dhe herë për të shprehur ndonjë sens humori. Isshtë e ngjashme me këtë emoji, por ka kuptime të ndryshme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😐 është fytyrë neutrale, lidhet me fytyrë, neutral, neutrale, pa lëvizje, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤐 sy neutral-skeptik".

😐 aktuale është një Emoji bazë pa simbole të variantit dhe ka dy sekuenca të ndryshimit të Emoji që i korrespondojnë asaj: 😐️ (stili emoji, duke shfaqur simbole shumëngjyrëshe në shumicën e platformave të reja) dhe 😐︎ (stili i tekstit, shfaqja e simboleve bardh e zi në disa platforma të vjetra).

😐Shembuj dhe Përdorim

🔸 Të mos dish se çfarë kolegji të marr pjesë po më streson ... 😐 😐
🔸 Kam dëgjuar lajmin dhe unë nuk kishte asnjë shprehje .. 😐


🔸 😐 (1F610) + stil emoji (FE0F) = 😐️ (1F610 FE0F)
🔸 😐 (1F610) + stili i tekstit (FE0E) = 😐︎ (1F610 FE0E)

😐Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😐Tabela

😐Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 17:09:11 UTC
😐dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2022-06, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2020, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😐Informata Themelore

Emoji: 😐
Emer i shkurter: fytyrë neutrale
Emri i Apple: Neutral Face
Codepoint: U+1F610 Kopje
Kod i shkurter: :neutral_face: Kopje
dhjetor: ALT+128528
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤐 sy neutral-skeptik
Keywords: fytyrë | neutral | neutrale | pa lëvizje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😐Tema Relative

😐Kombinim dhe Zhargon

😐Më shumë gjuhë