emoji 😑 expressionless face svg png

😑” kuptimi: fytyrë pa shprehje Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😑 Kopje

  • 6.0+

    iOS 😑Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 😑Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😑Kërkesat minimale të ekranit

😑Kuptimi dhe Përshkrimi

Goja u thye në një vijë të drejtë, dhe sytë u mbyllën në një vijë të drejtë, pak emocion autik. Mund të nënkuptojë pafuqinë, zhgënjimin, mërzinë ose padurimin. Shtë e ngjashme me, por ka kuptime të ndryshme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😑 është fytyrë pa shprehje, lidhet me fytyrë, fytyrë pa shprehje, nuk shprehet, pa shprehje, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤐 sy neutral-skeptik".

😑Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ju nuk dëshironi të di pse u zgjova këtë mëngjes duke qarë ... 😑
🔸 Edhe pse qëllimet e tua janë të mira, komente të tilla mund të merren si 😑 uncaring ose i ftohtë.

😑Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😑Tabela

😑Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 17:09:28 UTC
😑dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😑Informata Themelore

Emoji: 😑
Emer i shkurter: fytyrë pa shprehje
Emri i Apple: Expressionless Face
Codepoint: U+1F611 Kopje
Kod i shkurter: :expressionless: Kopje
dhjetor: ALT+128529
Versioni i unikodeve: 6.1 (2012-01-31)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤐 sy neutral-skeptik
Keywords: fytyrë | fytyrë pa shprehje | nuk shprehet | pa shprehje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😑Tema Relative

😑Kombinim dhe Zhargon