emoji 😖 confounded face svg png

😖” kuptimi: fytyrë e turbulluar Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😖 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😖Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😖Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😖Kërkesat minimale të ekranit

😖Kuptimi dhe Përshkrimi

Sytë fort të mbyllur, një gojë hapur e hapur, sikur t’i rezistonte shprehjes së lotëve. Ajo tregon trishtim, zhgënjim, dështim ose sëmundje. Emoji të ngjashëm : 😣 🙍 😢

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😖 është fytyrë e turbulluar, lidhet me e turbulluar, fytyrë, fytyrë e turbulluar, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "😞 Fytyrë e Shqetësuar".

😖Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur nuhas cigaren ndihem e tmerrshme. 😖
🔸 A mund ta kapërcejmë sëmundjen e frikës 😖 ?

😖Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😖Tabela

😖Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-29 17:10:02 UTC
😖dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i përgjithshëm i këtij emoji është rritur dhe më pas është ulur.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😖Informata Themelore

Emoji: 😖
Emer i shkurter: fytyrë e turbulluar
Emri i Apple: Confounded Face
Codepoint: U+1F616 Kopje
Kod i shkurter: :confounded: Kopje
dhjetor: ALT+128534
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 😞 Fytyrë e Shqetësuar
Keywords: e turbulluar | fytyrë | fytyrë e turbulluar

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😖Tema Relative

😖Kombinim dhe Zhargon

😖Më shumë gjuhë