emoji 😜 winking face with tongue svg png

😜” kuptimi: fytyrë me gjuhën jashtë dhe syrin e shkelur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😜 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😜Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😜Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😜Kërkesat minimale të ekranit

😜Kuptimi dhe Përshkrimi

Me një sy të mbyllur, një sy të hapur gjerësisht, ky emoji hap gojën dhe nxjerr gjuhën👅.
😜 në përgjithësi do të thotë shkel syrin, qesharak, qesharak, i çmendur ose shaka. Në varësi të kontekstit, ky emoji mund të ketë edhe nënkuptime seksuale. Emoji të ngjashme: 🤪 😝 😝 👻

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😜 është fytyrë me gjuhën jashtë dhe syrin e shkelur, lidhet me fytyrë, fytyrë me gjuhën jashtë dhe syrin e shkelur, gjuhë, shaka, shkel syrin, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😛 të përballet me-gjuhë".

😜Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ndonjë prej jush vepron lart, unë do të thërrasë Santa, dhe unë do të të tregoj atë që ju dëshironi çorape për Krishtlindje 😜.

😜Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😜Tabela

😜Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 17:10:31 UTC
😜dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2022-10 Dhe 2022-12, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😜Informata Themelore

Emoji: 😜
Emer i shkurter: fytyrë me gjuhën jashtë dhe syrin e shkelur
Emri i Apple: Winking Face With Stuck-Out Tongue
Codepoint: U+1F61C Kopje
Kod i shkurter: :stuck_out_tongue_winking_eye: Kopje
dhjetor: ALT+128540
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😛 të përballet me-gjuhë
Keywords: fytyrë | fytyrë me gjuhën jashtë dhe syrin e shkelur | gjuhë | shaka | shkel syrin

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😜Tema Relative

😜Kombinim dhe Zhargon