emoji 😝 squinting face with tongue svg png

😝” kuptimi: fytyrë me gjuhën jashtë dhe sytë të mbyllur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😝 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😝Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 😝Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😝Kërkesat minimale të ekranit

😝Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një fytyrë me sy të mbyllur fort, në formë X, gojë të hapur dhe gjuhë të dalë. Shumicën e kohës për të përcjellë ndjenjën e argëtimit, eksitimit, gjallërisë, gëzimit dhe lumturisë, ndonjëherë kjo do të thotë shaka, qeshje, veçanërisht me diçka të rëndë ose tronditëse. Emoji të ngjashëm : 😛 🤪 😆 😣

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😝 është fytyrë me gjuhën jashtë dhe sytë të mbyllur, lidhet me fytyrë me gjuhën jashtë dhe sytë të mbyllur, gjuhë, i tmerrshëm, shije, ytyrë me gjuhën jashtë dhe sytë të mbyllur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😛 të përballet me-gjuhë".

Wikipedia: 😝 Gjuha (organ)
Gjuha është një formë e skeletit të muskujve në pjesën e gojës që manipulon ushqimin dhe përtyp (gllabëron) atë . Ajo është organi kryesor i shije . Pjesa më e madhe e sipërme të sipërfaqes për të folur është i mbuluar me papilla dhe ndihmon për dallimin e shijes. Të folur , me larmi të lëvizjeve janë të mundëshme , ndihmon në formimin e tingujve të fjalës. Ajo është e ndjeshme dhe mbahen e lagur nga pështyma , dhe është mjaft i furnizuar me nerva , enë të gjakut . 🔗 Gjuha (organ)
🌐: لسان, Dil (anatomiya), Език (анатомия), জিহ্বা, Jezik (anatomija), Jazyk (orgán), Tunge, Zunge, Γλώσσα (ανατομία), Tongue, Lengua (anatomía), Keel (anatoomia), زبان (کالبدشناسی), Kieli (anatomia), Langue (anatomie humaine), לשון (איבר), जीभ, Jezik (anatomija), Nyelv (testrész), Lidah, Lingua (anatomia), , ენა (ორგანო), Тіл (анатомия), , Liežuvis, Mēle, Lidah, လျှာ, Tong (anatomie), Tunge, Język (anatomia), Língua, Limbă (anatomie), Язык (анатомия), Jazyk (orgán), Jezik (organ), Језик (орган), Tunga, ลิ้น, Dil (organ), Язик, Lưỡi, .

😝Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë nuk mund të presim për të verës 😝.
🔸 "Më shumë shoqëri", tha ai, duke u hedhur sytë në diell.

😝Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😝Tabela

😝Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 17:10:36 UTC
😝dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në vitin 2020-06, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😝Informata Themelore

Emoji: 😝
Emer i shkurter: fytyrë me gjuhën jashtë dhe sytë të mbyllur
Emri i Apple: Face With Stuck Out Tongue and Tightly-Closed Eyes
Codepoint: U+1F61D Kopje
Kod i shkurter: :stuck_out_tongue_closed_eyes: Kopje
dhjetor: ALT+128541
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😛 të përballet me-gjuhë
Keywords: fytyrë me gjuhën jashtë dhe sytë të mbyllur | gjuhë | i tmerrshëm | shije | ytyrë me gjuhën jashtë dhe sytë të mbyllur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😝Tema Relative

😝Kombinim dhe Zhargon