emoji 😥 sad but relieved face svg png

😥” kuptimi: fytyrë e zhgënjyer por e lehtësuar Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😥 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😥Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 😥Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😥Kërkesat minimale të ekranit

😥Kuptimi dhe Përshkrimi

Një fytyrë e rrudhur me djersë. Zakonisht përdoret për të treguar stresin ose paqëndrueshmërinë emocionale, por gjithashtu mund të nënkuptojë të shqetësuar, të frikësuar, të mërzitur, të trishtuar ose të zhgënjyer, por edhe për të shprehur rehati për të tjerët. Emoji të lidhura : 😰 😢

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😥 është fytyrë e zhgënjyer por e lehtësuar, lidhet me e lehtësuar, e zhgënjyer, fytyrë, fytyrë e zhgënjyer por e lehtësuar, uf, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😞 ballë në fjalë".

😥Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ata më thanë se ishte beninje. Kështu që ishte si lehtësim i madh 😥.
🔸 Dëgjuar lajmin, ai e frymëzuam një psherëtimë e ndihmave 😥.

😥Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😥Tabela

😥Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 17:11:22 UTC
😥dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2022-09, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😥Informata Themelore

Emoji: 😥
Emer i shkurter: fytyrë e zhgënjyer por e lehtësuar
Emri i Apple: Disappointed but Relieved Face
Codepoint: U+1F625 Kopje
Kod i shkurter: :disappointed_relieved: Kopje
dhjetor: ALT+128549
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😞 ballë në fjalë
Keywords: e lehtësuar | e zhgënjyer | fytyrë | fytyrë e zhgënjyer por e lehtësuar | uf

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😥Tema Relative

😥Kombinim dhe Zhargon