emoji 😩 weary face svg png

😩” kuptimi: fytyrë e rraskapitur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😩 Kopje

  • 5.1+

    iOS 😩Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 😩Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😩Kërkesat minimale të ekranit

😩Kuptimi dhe Përshkrimi

Një fytyrë me sy të mbyllur, gojë të hapur të përhumbur dhe vetulla. Mund të përçojë emocione të tilla si zhgënjimi, trishtimi, dhimbje, lodhje ose mërzitje ose të kulluara plotësisht mendërisht dhe / ose fizikisht.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😩 është fytyrë e rraskapitur, lidhet me e lodhur, e rraskapitur, fytyrë, fytyrë e rraskapitur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "😞 Fytyrë e Shqetësuar".

Wikipedia: 😩 Lodhja (trupore)
Lodhja (trupore) është vargu i shkaqeve, që ndryshojnë nga një gjendje përgjumjeje në lidhje me një punë të caktuar që sjell ndjenjën djegëse brenda muskujve. Mendësish, 'lodhja' përshkruhet si paaftësia e të vazhduarit të bërjes me ritëm të një pune të caktuar në praninë rritëse të ndjeshmërisë së orvatjes. Lodhja është e gjithëpranishme në jetën e përditshme, por vërehet veçanërisht gjatë ushtrimeve të rënda e të gjata. Zhvillimi i lodhjes shoqërohet me një rritje fillestare shpërpjesëtimore të ndjeshmërisë së orvatjes së kërkuar për vazhdimin ose rritjen e punës së bërë përpara paaftësisë për të tendosur fuqinë e lypur që përjetohet.==Llojet e lodhjes ha hi hu hy hjh fghjdfhgetotiughtui 🔗 Lodhja (trupore)
🌐: إعياء, Умора, Únava, Træthed, Müdigkeit, Fatigue, Cansancio, Väsimus, خستگی, Väsymys, Fatigue (physiologie), עייפות, थकान (चिकित्सा), Kelelahan, Fatica, 疲労, Шаршау, 피로, Nuovargis, Keletihan, Vermoeidheid, Zmęczenie, Fadiga, Прострация, Únava organizmu, Utrujenost, Умор, Trötthet, อาการปวดเมื่อย, Hâlsizlik, Перевтома, Mệt mỏi, 疲勞.

😩Shembuj dhe Përdorim

🔸 Të rinjtë lodhur e kufizimeve të panumërta dhe pranga 😩 😩.
🔸 Të grindeshin ishte e vetmja gjë që ata kurrë nuk ishin shumë të lodhur për ta bërë .

😩Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😩Tabela

😩Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-29 17:11:51 UTC
😩dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😩Informata Themelore

Emoji: 😩
Emer i shkurter: fytyrë e rraskapitur
Emri i Apple: Weary Face
Codepoint: U+1F629 Kopje
Kod i shkurter: :weary: Kopje
dhjetor: ALT+128553
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 😞 Fytyrë e Shqetësuar
Keywords: e lodhur | e rraskapitur | fytyrë | fytyrë e rraskapitur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😩Tema Relative

😩Kombinim dhe Zhargon

😩Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Filipinase😩 pagod na pagod
Indoneziane😩 wajah terlalu lelah
Norvegjeze Bokmål😩 sliten
Hindisht😩 घबराया चेहरा
Portugeze, Ndërkombëtare😩 rosto desolado
Hungarisht😩 kimerült arc
Polonisht😩 znużona twarz
Tajlandez😩 หน้าอิดโรย
Arabe😩 وجه مجهد
Rumanisht😩 față extenuată