emoji 😪 sleepy face svg png

😪” kuptimi: fytyrë e përgjumur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😪 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😪Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😪Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😪Kërkesat minimale të ekranit

😪Kuptimi dhe Përshkrimi

Sytë u mbyllën dhe nga hunda doli një flluskë, e cila ishte një shprehje e lodhur dhe e përgjumur. Në përgjithësi përdoret për të treguar se jeni të lodhur ose në gjumë, dhe nganjëherë përdoret në një skenë mërzie ose zhgënjimi.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😪 është fytyrë e përgjumur, lidhet me fle, fytyrë, fytyrë e përgjumur, gjumë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "😴 Fytyrë e Përgjumur".

😪Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë gjithmonë ndjehem i përgjumur në orët e anglishtes .
🔸 Ishte shume nxehte. Ajo po flinte y .
🔸 Kjo tingëllon i mërzitshëm 😪. Hmmm ... Le të luajmë futboll ⚽️ !

😪Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😪Tabela

😪Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-11 - 2023-10-29
Koha e azhurnimit: 2023-11-05 17:11:53 UTC
😪dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka pësuar disa ndryshime të mëdha.Në vitin 2022-09, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2020 dhe 2021, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😪Informata Themelore

Emoji: 😪
Emer i shkurter: fytyrë e përgjumur
Emri i Apple: Sleepy Face
Codepoint: U+1F62A Kopje
Kod i shkurter: :sleepy: Kopje
dhjetor: ALT+128554
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 😴 Fytyrë e Përgjumur
Keywords: fle | fytyrë | fytyrë e përgjumur | gjumë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😪Tema Relative

😪Kombinim dhe Zhargon

😪Më shumë gjuhë