emoji 😬 grimacing face svg png

😬” kuptimi: fytyrë e ngërdheshur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😬 Kopje

  • 6.0+

    iOS 😬Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 😬Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😬Kërkesat minimale të ekranit

😬Kuptimi dhe Përshkrimi

Me sytë e rrumbullakët, goja me hapje të gjerë u kthye poshtë ndërsa bllokonte të gjithë dhëmbët. Mund të shprehë emocione të bezdisshme, nervoze, të befasishme. Disa njerëz e përdorin atë për të treguar një të qeshur të rremë, duke u përpjekur të fshehin sikletin.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😬 është fytyrë e ngërdheshur, lidhet me e ngërdheshur, fytyrë, fytyrë e ngërdheshur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤐 sy neutral-skeptik".

😬Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ndihem pak e sëmurë. Unë jam me të vërtetë nervor 😬.
🔸 Ka një surprizë ... që ju pret .

😬Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😬Tabela

😬Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 17:12:03 UTC
😬dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😬Informata Themelore

Emoji: 😬
Emer i shkurter: fytyrë e ngërdheshur
Emri i Apple: Grimacing Face
Codepoint: U+1F62C Kopje
Kod i shkurter: :grimacing: Kopje
dhjetor: ALT+128556
Versioni i unikodeve: 6.1 (2012-01-31)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤐 sy neutral-skeptik
Keywords: e ngërdheshur | fytyrë | fytyrë e ngërdheshur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😬Tema Relative

😬Kombinim dhe Zhargon