emoji 😭 loudly crying face svg png

😭” kuptimi: fytyrë që qan me zë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😭 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😭Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😭Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😭Kërkesat minimale të ekranit

😭Kuptimi dhe Përshkrimi

Një fytyrë e trishtuar, lotë që rrjedhin nëpër faqe, shprehje shumë e trishtuar, shumë e lënduar, shumë e dhimbshme. Mund të shprehë dëmtime, dhimbje dhe shqetësime; gjithashtu mund të shprehë kuptimin e kundërt, siç është të qash nga gëzimi. Emoji të lidhura : 😢 😫 😩 😣

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😭 është fytyrë që qan me zë, lidhet me dënesë, fytyrë, fytyrë që qan me zë, i mërzitur, lot, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😞 ballë në fjalë".

😭Shembuj dhe Përdorim

🔸 Foshnja bërtiti në dhunën e puthjeve të saj 😭.
🔸 Pse e supozojmë se është më 😭?

😭Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😭Tabela

😭Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 17:12:08 UTC
😭dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është ulur, por kohët e fundit ka filluar të rritet.Në vitin 2019-07, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😭Informata Themelore

Emoji: 😭
Emer i shkurter: fytyrë që qan me zë
Emri i Apple: Loudly Crying Face
Codepoint: U+1F62D Kopje
Kod i shkurter: :sob: Kopje
dhjetor: ALT+128557
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😞 ballë në fjalë
Keywords: dënesë | fytyrë | fytyrë që qan me zë | i mërzitur | lot

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😭Kombinim dhe Zhargon

😭Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Filipinase😭 umiiyak nang malakas
Letonisht😭 aizgūtnēm raudoša seja
Koreane😭 엉엉 우는 얼굴
Japonisht😭 大泣き
Kineze e thjeshtuar😭 放声大哭
Turqisht😭 avaz avaz ağlayan yüz
Kineze Tradicionale😭
Daneze😭 stortudende ansigt
Rusisht😭 слезы рекой
Anglisht😭 loudly crying face