emoji 😮‍💨 face exhaling svg png

😮‍💨” kuptimi: fytyrë me shfryrje Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😮‍💨 Kopje

  • 14.5+

    iOS 😮‍💨Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 😮‍💨Kërkesat minimale të ekranit

😮‍💨Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është një emoji me vetulla të trasha, sy të mbyllur dhe kokë të ulët, dhe nga goja ka mjegull të bardhë.
Mund të përhapë emocione të tilla si psherëtimë, trishtim, lehtësim, lodhje ose një ndjenjë e ngjashme. Gjithashtu mund të tregojë se moti është aq i ftohtë sa mund të shihni frymën e njerëzve.
Isshtë e ngjashme me këtë emoji😞, por ka kuptime të ndryshme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

😮‍💨 (fytyrë me shfryrje) = 😮 (fytyrë me gojën e hapur) + 💨 (i vrullshëm)
😮‍💨 (pa stil) = 😮‍💨 (stil emoji) - stil emoji


Kuptimi i simbolit emoji 😮‍💨 është fytyrë me shfryrje, lidhet me fishkëllimë, fytyrë me shfryrje, lehtësim, psherëtimë, rënkim, shfryrje, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤐 sy neutral-skeptik".

😮‍💨 është një sekuencë marangozësh me gjerësi zero, e cila formohet duke kombinuar 1 ZWJ bashkues me gjerësi zero dhe 2 individuale Emoji. Këta Emoji individualë janë: 😮 (fytyrë me gojën e hapur), 💨 (i vrullshëm). Emoji i ri i formuar shfaqet si një Emoji i vetëm: 😮‍💨 në disa platforma me pajtueshmëri të mirë, por mund të shfaqet gjithashtu si Emoji të shumtë të bashkuar: 😮💨 në disa platforma me pajtueshmëri të dobët.

😮‍💨Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ishte vërtet një lehtësim të isha në gjendje të flisja me dikë për problemin tim. Thx
🔸 'Unë do ta pres atë.' tha ai me një psherëtimë😮‍💨.


🔸 😮‍💨 = 😮 + 💨

😮‍💨Informata Themelore

Emoji: 😮‍💨
Emer i shkurter: fytyrë me shfryrje
Codepoint: U+1F62E 200D 1F4A8 Kopje
dhjetor: ALT+128558 ALT+8205 ALT+128168
Versioni i unikodeve: Asnje
Versioni Emoji: 13.1 (2020-09-15) I ri
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤐 sy neutral-skeptik
Keywords: fishkëllimë | fytyrë me shfryrje | lehtësim | psherëtimë | rënkim | shfryrje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😮‍💨Tema Relative

😮‍💨Kombinim dhe Zhargon