emoji 😯 hushed face svg png

😯” kuptimi: fytyrë e heshtur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😯 Kopje

  • 6.0+

    iOS 😯Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 😯Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😯Kërkesat minimale të ekranit

😯Kuptimi dhe Përshkrimi

Ka sy hapur, vetulla të larta dhe gojë të hapur, paksa të befasuar dhe të vogël të hutuar. Zakonisht shpreh kuptim të vështirë ose të habitur.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😯 është fytyrë e heshtur, lidhet me e çuditur, e habitur, e heshtur, fytyrë, fytyrë e heshtur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😞 ballë në fjalë".

Wikipedia: 😯 Habi
Habija Ndjenjë a përshtypje që na krijohet nga diçka e jashtëzakonshme, e papritur, e çuditshme ose e pakuptueshme për ne; gjendje hutimi përpara diçkaje të papritur ose të pakuptueshme; çudi. Me habi të madhe. Britmë habie. Shpreh habi. Ngjalli (shkaktoi) habi. E pa (e vështroi, e priti) me habi. Më vjen habi habitem. Mbeti (shtangu) nga habia. 🔗 Habi
🌐: دهشة, Изненада, চমক (আবেগ), Überraschung, Surprise (emotion), Sorpresa, Üllatus, تعجب, Hämmästys, Surprise, הפתעה, Meglepődés, Keterkejutan, Sorpresa, 驚愕, 놀라움, Staigmena, Verbazing, Forbauselse, Surpresa, Uimire, Удивление, Prekvapenie, Iznenađenje, Förvåning, Şaşkınlık, Здивування, Ngạc nhiên, 驚訝.

😯Shembuj dhe Përdorim

🔸 Informacioni është i gjithë heshtje ush .
🔸 Hush, djem. Unë jam në telefon 😯.

😯Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😯Tabela

😯Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-24
Koha e azhurnimit: 2023-09-29 17:12:36 UTC
Popullariteti i hershëm i emoji 😯 ishte shumë i ulët, pothuajse zero.dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2019-08-25, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😯Informata Themelore

Emoji: 😯
Emer i shkurter: fytyrë e heshtur
Emri i Apple: Surprised Face
Codepoint: U+1F62F Kopje
Kod i shkurter: :hushed: Kopje
dhjetor: ALT+128559
Versioni i unikodeve: 6.1 (2012-01-31)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😞 ballë në fjalë
Keywords: e çuditur | e habitur | e heshtur | fytyrë | fytyrë e heshtur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😯Tema Relative

😯Kombinim dhe Zhargon