emoji 😲 astonished face svg png

😲” kuptimi: fytyrë e çuditur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😲 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😲Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😲Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😲Kërkesat minimale të ekranit

😲Kuptimi dhe Përshkrimi

Me sy të dalë jashtë, gojë të hapur rrumbullakët, shfaqje dhëmbësh dhe vetulla të ngritura lart, kjo shprehje shpesh përdoret për të shprehur tronditje ose befasi, por edhe për të nënkuptuar kujdes, admirim ose eksitim.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😲 është fytyrë e çuditur, lidhet me e çuditur, e tronditur, fytyrë, fytyrë e çuditur, plotësisht, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😞 ballë në fjalë".

Wikipedia: 😲 Habi
Habija Ndjenjë a përshtypje që na krijohet nga diçka e jashtëzakonshme, e papritur, e çuditshme ose e pakuptueshme për ne; gjendje hutimi përpara diçkaje të papritur ose të pakuptueshme; çudi. Me habi të madhe. Britmë habie. Shpreh habi. Ngjalli (shkaktoi) habi. E pa (e vështroi, e priti) me habi. Më vjen habi habitem. Mbeti (shtangu) nga habia. 🔗 Habi
🌐: دهشة, Изненада, চমক (আবেগ), Überraschung, Surprise (emotion), Sorpresa, Üllatus, تعجب, Hämmästys, Surprise, הפתעה, Meglepődés, Keterkejutan, Sorpresa, 驚愕, 놀라움, Staigmena, Verbazing, Forbauselse, Surpresa, Uimire, Удивление, Prekvapenie, Iznenađenje, Förvåning, Şaşkınlık, Здивування, Ngạc nhiên, 驚訝.

😲Shembuj dhe Përdorim

🔸 Kur një anëtar i lartë i Parlamentit fillon të ndjekur në mediat sociale ... 😲
🔸 Rezultatet janë asgjë më pak e habitshme 😲.

😲Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😲Tabela

😲Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-03-18 - 2023-03-05
Koha e azhurnimit: 2023-03-13 17:12:14 UTC
😲dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në vitin 2020-02 Dhe 2022-01, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😲Informata Themelore

Emoji: 😲
Emer i shkurter: fytyrë e çuditur
Emri i Apple: Astonished Face
Codepoint: U+1F632 Kopje
Kod i shkurter: :astonished: Kopje
dhjetor: ALT+128562
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😞 ballë në fjalë
Keywords: e çuditur | e tronditur | fytyrë | fytyrë e çuditur | plotësisht

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😲Tema Relative

😲Kombinim dhe Zhargon