emoji 😳 flushed face svg png

😳” kuptimi: fytyrë e skuqur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😳 Kopje

  • 2.2+

    iOS 😳Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😳Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😳Kërkesat minimale të ekranit

😳Kuptimi dhe Përshkrimi

Një fytyrë me sy hapur dhe faqe të kuqe, një shprehje e befasuar dhe e vështirë. Zakonisht shfaqin emocione të vështira ose mahnitëse.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😳 është fytyrë e skuqur, lidhet me e habitur, e skuqur, fytyrë, fytyrë e skuqur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😞 ballë në fjalë".

😳Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mike Trout sapo mori 430 milion. 😳
🔸 Për veten time hyrja ime dukej 😳 tepër të vështirë.

😳Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😳Tabela

😳Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-21 17:12:49 UTC
😳dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në vitin 2021-01, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

😳Informata Themelore

Emoji: 😳
Emer i shkurter: fytyrë e skuqur
Emri i Apple: Face With Wide Open Eyes
Codepoint: U+1F633 Kopje
Kod i shkurter: :flushed: Kopje
dhjetor: ALT+128563
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😞 ballë në fjalë
Keywords: e habitur | e skuqur | fytyrë | fytyrë e skuqur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😳Tema Relative

😳Kombinim dhe Zhargon