emoji 😵 face with crossed-out eyes svg png

😵” kuptimi: fytyrë e trullosur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😵 Kopje

  • 5.1+

    iOS 😵Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 😵Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😵Kërkesat minimale të ekranit

😵Kuptimi dhe Përshkrimi

Goja është plotësisht e hapur, sytë janë spirale ose në formë X, një shprehje e hutuar dhe e pakëndshme. Mund të përdoret për të shprehur tronditje ose pakënaqësi, dhe gjithashtu mund të përdoret për të shprehur sëmundje ose helmim etj.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😵 është fytyrë e trullosur, lidhet me e trullosur, fytyrë, fytyrë e trullosur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "🤧 Fytyrë e Sëmurë".

😵Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë kam nevojë për të rregulluar veten 😵.
🔸 Simptomet përfshijnë marramendje, ethe, të dridhura, dhe të përzier 😵🥶🤮.

😵Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😵Tabela

😵Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-12-02 - 2023-11-19
Koha e azhurnimit: 2023-11-29 17:13:04 UTC
😵dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2020, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😵Informata Themelore

Emoji: 😵
Emer i shkurter: fytyrë e trullosur
Emri i Apple: Dizzy Face
Codepoint: U+1F635 Kopje
Kod i shkurter: :dizzy_face: Kopje
dhjetor: ALT+128565
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 🤧 Fytyrë e Sëmurë
Keywords: e trullosur | fytyrë | fytyrë e trullosur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😵Tema Relative

😵Kombinim dhe Zhargon