emoji 😶 face without mouth svg png

😶” kuptimi: fytyrë pa gojë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:😶 Kopje

  • 5.1+

    iOS 😶Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.4+

    Android 😶Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 😶Kërkesat minimale të ekranit

😶Kuptimi dhe Përshkrimi

Një fytyrë me sy të rrumbullakët dhe pa gojë, një vështrim pa shprehje. Zakonisht përdoret për të shprehur heshtjen, ose për të pasur mendime të paqëndrueshme ose pa mendime, dhe për të përcjellë disa emocione të vogla negative si zhgënjimi dhe zhgënjimi.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 😶 është fytyrë pa gojë, lidhet me e heshtur, e qetë, fytyrë, fytyrë pa gojë, gojë, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤐 sy neutral-skeptik".

Wikipedia: 😶 Heshtja
Heshtja është mungesa e tingullit të dëgjueshëm të ambientit, emetimi i tingujve me një intensitet kaq të ulët saqë ata nuk tërheqin vëmendjen për veten e tyre, ose gjendja e ndalimit të prodhimit të tingujve; Ky kuptim i fundit mund të zgjerohet duke përfshirë edhe ndërprerjen ose mungesën e çdo forme të komunikimit, qoftë përmes fjalës apo ndonjë mjeti tjetër. Ndonjëherë folësit heshtin kur ata hezitojnë të kërkojnë ndonjë fjalë ose ndërpresin veten para se të korrigjojnë veten e tyre. Analiza e ligjërimit tregon se njerëzit përdorin heshtje të shkurtër për të shënuar kufijtë e njësive prosodike ose si shenja reaktive, p.sh. si një shenjë e pakënaqësisë, mosmarrëveshjes, sikletit, dëshirës për të menduar, konfuzionit dhe të tjera. Intervalet relativisht të zgjatura të heshtjes mund të përdoren në rituale të caktuara; në disa disiplina fetare, njerëzit ruajnë heshtjen për periudha relativisht të gjata, apo edhe për pjesën tjetër të jetës së tyre, si një mjet asketik të transformimit shpirtëror. 🔗 Heshtja
🌐: صمت, Ticho, Stille, Silence, Silencio (sonido), Vaikus, سکوت, Silence, שקט, Silenzio, 無音, 무음, Tyla, Stilte, Stillhet, Silêncio, Тишина, Ticho, Tystnad, Sessizlik, Тиша, 沉默.

😶Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë nuk jam duke iu përgjigjur këtij 😶.

😶Emoji Tabela / Tabela e Trendit

😶Tabela

😶Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-30 - 2023-09-24
Koha e azhurnimit: 2023-09-29 17:13:21 UTC
😶dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2020, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

😶Informata Themelore

Emoji: 😶
Emer i shkurter: fytyrë pa gojë
Emri i Apple: Face Without Mouth
Codepoint: U+1F636 Kopje
Kod i shkurter: :no_mouth: Kopje
dhjetor: ALT+128566
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤐 sy neutral-skeptik
Keywords: e heshtur | e qetë | fytyrë | fytyrë pa gojë | gojë

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

😶Tema Relative

😶Kombinim dhe Zhargon