emoji 🙁 slightly frowning face svg png

🙁” kuptimi: fytyrë pak e vrenjtur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🙁 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🙁Kërkesat minimale të ekranit

  • 6.0.1+

    Android 🙁Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🙁Kërkesat minimale të ekranit

🙁Kuptimi dhe Përshkrimi

Një buzëqeshje e trishtuar tregon një gjendje shpirtërore jo qesharake dhe të pakëndshme. Slightlyshtë paksa i trishtuar dhe i pakënaqur ose shpreh shqetësim për të tjerët. Shtë e ngjashme me, por ka kuptime të ndryshme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🙁 është fytyrë pak e vrenjtur, lidhet me e vrenjtur, fytyrë, fytyrë pak e vrenjtur, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "😞 ballë në fjalë".

🙁Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë nuk e kuptoj pse ju jeni të ngacmuar kështu 🙁.
🔸 Unë nuk mund ta kuptoj pse ju kujdeseni për të, aq shumë 🙁.

🙁Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🙁Tabela

🙁Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-06-10 - 2023-05-28
Koha e azhurnimit: 2023-06-05 17:14:19 UTC
🙁dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2021 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🙁Informata Themelore

Emoji: 🙁
Emer i shkurter: fytyrë pak e vrenjtur
Emri i Apple: Slightly Frowning Face
Codepoint: U+1F641 Kopje
dhjetor: ALT+128577
Versioni i unikodeve: 7.0 (2014-06-16)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 😞 ballë në fjalë
Keywords: e vrenjtur | fytyrë | fytyrë pak e vrenjtur

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🙁Tema Relative

🙁Kombinim dhe Zhargon