emoji 🙃 upside-down face svg png

🙃” kuptimi: fytyrë përmbys Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🙃 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🙃Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 🙃Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🙃Kërkesat minimale të ekranit

🙃Kuptimi dhe Përshkrimi

Një fytyrë përmbys me një buzëqeshje, që do të thotë të fshehësh dhimbjen tënde pas një buzëqeshjeje. Përdoret për të treguar marrëzi, çmenduri ose marrëzi. Mund të përdoret gjithashtu si një kuptim i paqartë, ndonjëherë do të thotë ironi ose humor dhe argëtim. Emoji të lidhura : 😕 🙄 😶 😬

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🙃 është fytyrë përmbys, lidhet me fytyrë, përmbys, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje dhe Emocion" - "😄 Fytyrë e Qeshur".

🙃Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë dua të jem fëmijën e dikujt, por askush nuk dëshiron të më 🙃.

🙃Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🙃Tabela

🙃Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-25 - 2023-11-12
Koha e azhurnimit: 2023-11-21 17:15:03 UTC
🙃dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2019, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🙃Informata Themelore

Emoji: 🙃
Emer i shkurter: fytyrë përmbys
Emri i Apple: Upside Down Face
Codepoint: U+1F643 Kopje
dhjetor: ALT+128579
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion
Nënkategoritë: 😄 Fytyrë e Qeshur
Keywords: fytyrë | përmbys

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🙃Tema Relative

🙃Kombinim dhe Zhargon