emoji 🙄 face with rolling eyes svg png

🙄” kuptimi: fytyrë me sytë që rrotullohen Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🙄 Kopje

  • 9.1+

    iOS 🙄Kërkesat minimale të ekranit

  • +

    Android 🙄Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🙄Kërkesat minimale të ekranit

🙄Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një fytyrë me sy që rrotullohen. Goja e saj është e sheshtë dhe e mbyllur. Në përgjithësi përdoret për të shprehur tema të mërzitshme, indiferente, të zhgënjyer, të zënë ngushtë, shmangëse ose transferimi. Rrotullimi i syve është një mënyrë tjetër për të treguar se nuk ju intereson.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🙄 është fytyrë me sytë që rrotullohen, lidhet me fytyrë, fytyrë me sytë që rrotullohen, rrotullim, sy, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤐 sy neutral-skeptik".

🙄Shembuj dhe Përdorim

🔸 Ju mund të jetë personi nicest në botë, por nuk alwaaaaays do të jetë dikush që ju urren për asnjë arsye 🙄.
🔸 S'mund t'i rrokullis sytë më fort ...

🙄Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🙄Tabela

🙄Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-14
Koha e azhurnimit: 2023-05-21 17:14:33 UTC
🙄dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është rritur në një nivel të ri.Në 2021 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🙄Informata Themelore

Emoji: 🙄
Emer i shkurter: fytyrë me sytë që rrotullohen
Emri i Apple: Face With Rolling Eyes
Codepoint: U+1F644 Kopje
dhjetor: ALT+128580
Versioni i unikodeve: 8.0 (2015-06-09)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤐 sy neutral-skeptik
Keywords: fytyrë | fytyrë me sytë që rrotullohen | rrotullim | sy

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🙄Tema Relative

🙄Kombinim dhe Zhargon