emoji 🙇 person bowing svg png

🙇” kuptimi: njeri i përkulur Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🙇 Kopje

  • 2.2+

    iOS 🙇Kërkesat minimale të ekranit

  • 4.3+

    Android 🙇Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Windows 🙇Kërkesat minimale të ekranit

🙇Kuptimi dhe Përshkrimi

Një person i gjunjëzuar në tokë dhe i përkulur me duart para kokës dhe një shprehje e kujdesshme dhe e kujdesshme.
Ky emoji mund të përdoret për të treguar një falje të thellë, një mirënjohje të sinqertë ose një kërkesë urgjente. Ekzistojnë dy versione të tjera të këtij emoji: 🙇‍♂ (burrë që përkulet), 🙇‍♀ (grua që përkulet). Emoji të ngjashme: 🙏🥺😭🧎
Shkenca popullore: Kjo pozë njihet në Japoni si 🇯🇵 dogeza(どげざ), një nga pozat më formale të faljes japoneze. Në periudhën Edo, konsiderohej si turp të kërkosh falje, por tani ajo është shndërruar në një taktikë të zakonshme të përdorur nga politikanët për të qetësuar publikun kur ndodh një aksident i madh, kështu që nëse e përdor atë rastësisht, do të shkaktojë pakënaqësi.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🙇 është njeri i përkulur, lidhet me falje, gjest, njeri i përkulur, përkulje, shfajësim, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "🙋 Gjest".

🙇 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🙇 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🙇Shembuj dhe Përdorim

🔸 Më vjen vërtet keq, jemi gabim 🙇 🙇 .
🔸 Dirigjent simfoni mori një hark ceremonial 🙇.

🙇Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🙇Tabela

🙇Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-11-18 - 2023-11-05
Koha e azhurnimit: 2023-11-13 17:20:51 UTC
🙇dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2017 dhe 2021, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2021, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.

🙇Informata Themelore

Emoji: 🙇
Emer i shkurter: njeri i përkulur
Emri i Apple: Man Bowing
Codepoint: U+1F647 Kopje
Kod i shkurter: :bow: Kopje
dhjetor: ALT+128583
Versioni i unikodeve: 6.0 (2010-10-11)
Versioni Emoji: 1.0 (2015-06-09)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 🙋 Gjest
Keywords: falje | gjest | njeri i përkulur | përkulje | shfajësim

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🙇Kombinim dhe Zhargon

🙇Më shumë gjuhë